Adobe Acrobat 8.1 støtter Microsoft Windows Vista, Office 2007 og Windows x64-plattformer. Se TechNote kb401730 for mer informasjon om Acrobat 8.1-oppdateringen. Acrobat 7 og eldre versjoner støtter ikke Windows Vista.

Støtte for Acrobat 8 på Windows Vista

For å hente denne oppdateringen:

1. Åpne Acrobat 8.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer. 8.1-oppdateringen lastes ned og installeres automatisk.

Merk: Det er et kjent problem med 64-bitersversjoner av Windows som fører til at Adobe PDF-skriveren ikke fungerer som den skal. Microsoft har utgitt en retting for dette problemet, og dette er dokumentert i Microsoft KB-artikkel 930627 på hjelp. og støttesiden til Microsoft på http://support.microsoft.com. Denne rettingen er også inkludert i oppdateringen Windows Vista Service Pack 1 (SP1). Adobe har testet og støtter Adobe PDF-skriveren med denne rettingen installert. Denne rettingen er også inkludert i oppdateringen Vista SP1.

Kjente begrensinger og problemer med Acrobat 7 på Windows Vista

Problem: Under avinstallasjon vil installasjonsfilen for Acrobat 7 varsle om at Arcotray.exe og Explorer.exe er i bruk og må lukkes før installasjonen kan fortsette.

Løsning: Klikk på ignorer under avinstallasjonen for å fortsette med å fjerne Acrobat 7. Du må kanskje starte systemet på nytt etter du har avinstallert Acrobat 7.

Problem: Kommando under Hjelp > Registrer og reparer er utilgjengelig som beskyttet administrator eller bruker.

Løsning: Bruk Registrer og reparer-funksjonen i Kontrollpanel > Legg til/fjern programmer.

Problem: Høyreklikkmenyen er ikke tilgjengelig for PDF-konvertering.

Løsning: Konverter filen i Acrobat 7 eller originalprogrammet.

Problem: Kopier fra web-knappen i Internet Explorer 7 er ikke tilgjengelig i en ny kategorivisning.

Løsning: Kopier side fra første kategori eller bruk Acrobat 7 til å kopiere side.