Ny RunOnce-registernøkkel opprettet ved hver brukerpålogging

Med oppdatering 11.0.10 og 10.1.13 av Acrobat/Reader (på Windows) opprettes en ny RunOnce-registernøkkel hver gang en bruker logger seg på en datamaskin. Selv om den nye nøkkelen ikke starter en exe-kommando og vil ikke gjøre oppstarten tregere, forårsaker den at tredjepartsprogrammer som overvåker nøkkelendringer viser et varsel.

Dette problemet gjelder ikke for Mac OS.

Løsning 1: Logg deg av datamaskinen din og logg på igjen

Løsning 2: Kjør msi-installasjonsprogrammet manuelt

Kjør msi-installasjonsprogrammet manuelt som er lagt ut her. Start datamaskinen på nytt dersom dette er nødvendig.