I utgivelsen av Acrobat og Acrobat Reader DC fra oktober 2018 (19.008.20071) har vi introdusert en enhetlig delingsopplevelse som gjør det enklere å invitere andre til å samarbeide om dokumenter på datamaskiner, mobiler og Internett. Den nye opplevelsen lar deg dele dokumenter på en av disse måtene:

• Sende personlige invitasjoner med delealternativet i Document Cloud. Du kan sende et dokument for gjennomgang, slik at mottakere kun kan kommentere i eller lese dokumentet.
  • Sende en anonym eller offentlig kobling via e-post.
  • Send som e-postvedlegg.

Inngangspunktene til grensesnittselementene Send eller Legg ved i e-post, for eksempel e-postikonet i det øverste feltet på siden, omdirigerer deg nå direkte til det nye panelet for enhetlig deling. Vi oppfordrer deg til å bruke våre nye delingsalternativer.

Hvis du imidlertid ofte bruker Send dokumenter som vedlegg i arbeidet ditt, kan du endre virkemåten til e-postikonet til en ettklikksopplevelse for Legg ved i e-post ved hjelp av register-/plist-filen omtalt under. Når du bruker denne løsningen, kan du fortsette å bruke delingsalternativene i Adobe Document Cloud medDel-knappen øverst til høyre på siden.

Merk:

Vi planlegger å legge til en innstilling for å angi e-postikonet som en ettklikksfunksjon for Legg ved i e-post i en fremtidig versjon.

Bruke registerreparasjonen i Windows

1. Avslutt programmet Acrobat DC/Acrobat Reader DC hvis det allerede kjører.

2. Last ned og lagre den aktuelle filen.

Last ned

3. Pakk ut innholdet (.reg-fil) på skrivebordet.

4. Kontroller at du har administratorrettigheter. Deretter høyreklikker du på REG-filen (.reg) og velger Slå sammen.

Bruke plist-filen i macOS

1. Avslutt programmet Acrobat DC/Acrobat Reader DC hvis det allerede kjører.

2. Last ned og lagre den aktuelle filen.

Last ned

3. Pakk ut innholdet (plist-fil) på skrivebordet.

4. Kopier plist-filen til mappen /Bibliotek/Innstillinger/.

5. Start Terminal. Kjør følgende kommando og trykk på Enter:

sudo kill $(pgrep cfprefsd)

Skriv inn administratorpassordet for Mac hvis du blir bedt om det.