Noen volumlisensieringskunder ser en e-lisensavtale ved oppstart av Adobe Acrobat, og den ber dem om å laste ned en lisensfil for at produktet skal fungere.

Årsak

Kunders om opplever denne atferden har vanligvis fått tilsendt feil media. Selv om løsningen nedenfor vil løse det umiddelbare problemet, burde du samarbeide med kundekontaktteamet for å kontrollere om du har riktig media.

Løsning

Plasser filen AdobeConfig.xml inne i kildekatalogen for Acrobat-installasjonen.

1. Last ned filen AdobeConfig.zip og pakk ut filen AdobeConfig.xml.
  2. Plasser filen AdobeConfig.xml inne i kildekatalogen for Acrobat-installasjonen før du installerer Acrobat. Dette er rotkatalogen som inneholder filen Setup.exe brukt til å installere Acrobat.

Inneholdet XML-filen vil lede konfigurasjonsprosessen til å stanse påminnelsen om nedlasting av e-lisens.

Tilleggsinformasjon

Prosessen for nedlasting av e-lisensen er ikke påkrevd for volumlisensieringskunder, noen som kanskje ønsker å undertrykke denne påminnelsen og la sine brukere begynne å bruke Acrobat uten å laste ned e-lisensen.