Når du oppretter en PDF-fil i Microsoft Office 2007 med Acrobat > Opprett en PDF-fil, avsluttes PDFMaker og ingen PDF-fil opprettes; eller så returneres feilen «En uventet feil oppsto. PDFMaker kunne ikke produsere Adobe PDF.»

Alternativt ser du feilen «Hopper over fil» når du prøver å opprette en PDF-fil fra flere Word-filer i Acrobat.

Løsning

Forsøk en eller flere av disse løsningene:

Løsning 1: Kontroller at PDFMaker er riktig installert i Microsoft Office 2007-programmer.

Hvis du prøver å opprette en PDF-fil fra Acrobat med Microsoft Office-dokumenter, må du sørge for at PDFMaker er riktig installert i Office. Se «PDFMaker er utilgjengelig i en Microsoft Office 2007-applikasjon etter at du har installert Acrobat 8.1» (TechNote kb401734) for å aktivere PDFMaker.

Løsning 2: Kontroller at tilpassingsoppføringer for Microsoft Office er fylt ut.

For å angi tilpassingsinformasjon for Microsoft:

1. Start Microsoft Office-programmet.
  2. Klikk på Office-knappen øverst i venstre hjørne av programvinduet.
  3. Klikk på [applikasjonsnavn] Alternativer-knappen.
  4. Under Tilpass din kopi av Microsoft Office under Populært, skriver du inn brukernavn og initialer.
  5. Lukk programmet.
  6. Åpne Office-dokumentet og fortsett PDF-opprettelsen.

Løsning 3: Lag en rask og enkel PDF-fil (kun Word 2007).

Slik lager du en rask og enkel PDF-fil:

1. Klikk på fanen Acrobat i Word 2007.
  2. Klikk på Innstillinger og velg Rask og enkel PDF-fil, og klikk så på OK.
  3. Klikk på knappen Opprett PDF.

Merk: I stedet for å angi alternativet i Innstillinger kan du velge Rask og enkel fra Lagre som Adobe PDF-dialogen hvis du bare vil bruke innstillingen for den aktuelle konverteringen.