Acrobat Pro 2017 og Acrobat Standard 2017

Windows

• 1,5 GHz eller raskere prosessor
  • Windows Server 2008 R2 (64-biters), 2012 (64-biters), 2012 R2 (64-biters) eller 2016 (64-biters); Windows 7 SP1 (32-biters og 64-biters); Windows 8 (32-biters og 64-biters) eller Windows 10 (32-biters og 64-biters)
  • 1 GB RAM
  • 2,5 GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
  • DVD-ROM-stasjon kreves (ved installering fra disk)
  • Internet Explorer 11, Firefox (ESR) eller Chrome
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.*  Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte Adobe-tjenester eller andre nettbaserte tjenester ("NETTJENESTER").  Nettbaserte tjenester er tilgjengelige bare for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se www.adobe.com/go/terms_no). Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

macOS

• Intel-prosessor
  • Mac OS X v10.10, Mac OS X v10.11, macOS v10.12, macOS v10.13 eller macOS v10.14
  • 1 GB RAM
  • 2,75 GB tilgjengelig diskplass
  • Skjermoppløsning på 1 024 x 768 punkter
  • DVD-ROM-stasjon kreves (ved installering fra disk)
  • Safari 9.0 for Mac OS X 10.11, Safari 10.0 for macOS v10.12, Safari 11.0 for macOS v10.13 (plugin-modul for Safari-nettleser støttes bare på 64-biters Intel-prosessor)
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Internett-tilkobling og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.*  Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

10.14-støtte – se dokumentet med kjente problemer for mer informasjon.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte Adobe-tjenester eller andre nettbaserte tjenester ("NETTJENESTER").  Nettbaserte tjenester er tilgjengelige bare for brukere som er 13 år og eldre, og krever godkjennelse av tilleggsvilkår for bruk og Adobes personvernerklæring på Internett (se www.adobe.com/go/terms_no). Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.

Språkversjoner

Acrobat 2017-skrivebordsapplikasjonen er tilgjengelig på følgende språk:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Koreansk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk

Ungarsk

Ukrainsk

Slovakisk

Slovensk

Nordafrikansk (fransk)

Midtøsten (hebraisk) §

Midtøsten (arabisk) §

Bare tilgjengelig for Windows.

Den nordafrikanske (fransk) versjonen har et fransk brukergrensesnitt i appen, med støtte for høyre-mot-venstre-språk som er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.

§ For arabisk og hebraisk er appens brukergrensesnitt engelsk, og støtte for høyre-mot-venstre-språk er aktivert som standard for arabisk/hebraisk.