Acrobat Opprett PDF-utvidelsen brukes til å konvertere nettsider til PDF. Aktivering av utvidelsen legger til Acrobat PDF Creation-verktøylinjen og hurtigmenyen for å konvertere fullstendige nettsider eller koblinger til PDF.

Slik aktiverer du Adobe Create PDF-utvidelsen i Firefox:

1. Start Mozilla Firefox.

2. I Windows trykker du ALT-tasten for å vise Firefox-menylinjen. På Mac OS er den allerede der.

3. Gå til Verktøy -> Utvidelser.

4. Utvidelsesbehandlingen vises. Velg Utvidelser i ruten til venstre. En utvidelse med navnet Adobe Acrobat vises som deaktivert med en Aktiver-knapp ved siden av (som vist i skjermbildet nedenfor).

Firefox-utvidelser for PDF-utvidelse
  5. Klikk på Slå på for Adobe Acrobat – Opprett PDF-utvidelsen.

6. Start Firefox på nytt.

Verktøylinjen for Opprett PDF-utvidelsen og hurtigmenyen er nå aktivert (som vist i skjermbildet nedenfor). Bruk dem til å konvertere nettinnhold til PDF.

Utvidelse aktivert
Opprett PDF-alternativer

Hvis verktøylinjen for utvidelser ikke er tilgjengelig, kan du gjøre følgende:

1. Gå til Firefox-menyen > Tilpass.

Alternativet Tilpass i Firefox
  2. Dra og slipp ikonet for Acrobat-utvidelsen fra ruten Flere verktøy og funksjoner til Firefox-menypanelet.

Dra og slipp Acrobat-utvidelsen fra venstre til høyre rute
  3. Klikk på Avslutt tilpasning. Utvidelsesverktøylinjen er nå tilgjengelig i Firefox-menypanelet.

Acrobat-utvidelsen på Firefox-menyen