Med Acrobat och Acrobat Reader DC, utgåvan från oktober 2018, (19.008.20071) har vi introducerat en enhetliga delningsupplevelsen som gör att du enkelt kan bjuda in personer för samarbete på dokument på skrivbordet, mobilen och webben. Den nya upplevelsen gör det möjligt för dig att dela dokument med någon av följande metoder

• Skicka personliga inbjudningar med delningsalternativet i Document Cloud. Du kan skicka ett dokument för granskning så att mottagare kan kommentera eller alternativt bara läsa.
  • Skicka en anonym eller offentlig länk i ett e-postmeddelande.
  • Skicka som bilaga i ett e-postmeddelande.

Med den nya enhetliga delningsupplevelsen tar de aktuella ingångställena Skicka eller Bifoga till e-post, som e-postikonen i det övre fältet, dig till den nya enhetliga delningsrutan. Vi uppmuntrar dig att använda vår nya delningsfunktion.

Om du däremot använder Skicka dokument som bilaga ofta i ditt arbete kan du ändra e-postikonens beteende till ett klick Bifoga till e-post med hjälp av registret/plist-filen som anges nedan. Efter att du har tillämpat denna lösning kan du fortsätta att använda Adobe Document Cloud-delningsfunktionen med hjälp av knappen Dela i övre högra hörnet.

Obs!

En preferens för att ställa in e-postikonen med ett enda klick för att bifoga till e-post kommer att läggas till i en framtida utgåva.

Använd registerkorrigeringen på Windows

1. Avbryt Acrobat DC/Acrobat Reader DC-programmet om det redan körs.

2. Hämta och spara den aktuella filen.

Hämta

3. Packa upp (extrahera) innehållet (.reg-fil) till skrivbordet.

4. Kontrollera att du har administrativ behörighet. Högerklicka på .reg-filen och välj Sammanfoga.

Använd plist-filen på macOS

1. Avbryt Acrobat DC/Acrobat Reader DC-programmet om det redan körs.

2. Hämta och spara den aktuella filen.

Hämta

3. Packa upp (extrahera) innehållet (plist-filen) till skrivbordet.

4. Kopiera plist-filen till mappen /Bibliotek/Inställningar/ .

5. Starta terminal fönster. Kör följande kommandon och tryck på Retur.

sudo kill $(pgrep cfprefsd)

Ange ditt Mac-administratörslösenord om du uppmanas till det.