Det kan hända att vissa CC 2015-program kraschar efter start på Mac OS. Det här problemet kan förekomma i lanseringen av följande program från 16 juni:

• Photoshop CC 2015
  • Illustrator CC 2015
  • InDesign CC 2015
  • Premiere Pro CC 2015
  • After Effects CC 2015
  • Flash Pro CC 2015
  • InCopy  CC 2015
  • Prelude CC 2015

Lösning

Lösning 1: Installera Dreamweaver CC (2015)

• Öppna Adobe Creative Clouds skrivbordsprogram på din Mac-dator och växla till Appar
  • Installera Dreamweaver CC (2015)

Lösning 2: Installera Muse CC 2014.3.2

• Öppna Adobe Creative Clouds skrivbordsprogram på din Mac-dator och växla till Appar.
  • Rulla till HITTA YTTERLIGARE APPAR, klicka på Föregående version > VISA FÖREGÅENDE VERSIONER.
  • Klicka på knappen Installera för Muse och välj CC (2014) 2014.3.2.

Lösning 3: Installera Acrobat Pro DC

• Öppna Adobe Creative Clouds skrivbordsprogram på din Mac-dator och växla till Appar.
  • Installera Acrobat Pro DC.
  • Du ombeds att avinstallera den äldre versionen av Acrobat innan du installerar Acrobat Pro DC.

Ytterligare information