Orsak

Från och med lanseringen av Adobe® Creative Cloud® i juni 2016 använder programmen körningarna Visual C ++ ® 2015 från Microsoft®.

Förändringen säkerställer att Creative Cloud-program använder körningar som Microsoft för närvarande stöder. Eftersom Microsoft inte längre har stöd för de äldre versionerna måste vår programvara uppdateras.

Krav

Denna migration innebär att körningarna VC 2015 måste installeras med programvaran för att vår senaste version av Creative Cloud ska fungera korrekt.

Därför krävs hädanefter vissa Microsoft-uppdateringar för äldre operativsystem, inklusive följande:

• Windows 7
  • Windows 8.1

Steg

Hämta och installera följande uppdatering från Microsoft.

Obs!

Följande operativsystemuppdateringar måste installeras för att denna uppdatering ska kunna köras korrekt.

Problem

När du försöker installera eller starta ett Creative Cloud-program utan denna körningsuppdatering får du ett av följande felmeddelanden:

Fel vid installering av skrivbordsprogrammet Creative Cloud

Windows-uppdateringar från Microsoft som krävs för att installera den här produkten finns inte tillgängliga på datorn. Installera uppdateringarna som krävs och försök igen.

Fel vid start

Programmet kan inte starta eftersom api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll saknas på datorn. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet.

IT-hanterad distribution

För hanterad distribution inom ramen för programmen Creative Cloud för team och Creative Cloud för företag måste it-administratörers paketeringsprogram med Creative Cloud Packager (CCP) säkerställa att Windows-systemen har alla nödvändiga uppdateringarna installerade.

Program som körs av en it-administratör via Creative Cloud Packager visar följande felmeddelande om fel körning är installerad:

• Programmet kan inte starta eftersom api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll saknas på datorn. Försök att installera om programmet för att åtgärda problemet.

Eftersom det är möjligt att dina användare inte har tillräcklig behörighet för att installera uppdateringar av operativsystemet är det viktigt att kontrollera att de nödvändiga uppdateringarna i stegen ovan har installerats så att Creative Cloud-produkterna kan användas utan problem.

Det är inte nödvändigt att installera om programmet för att lösa problemet.