Åtgärda felet ”Det går inte att installera appen. Den här versionen av appen stöds inte längre.”

Lär dig åtgärda felet när du försöker installera eller uppdatera versioner av Creative Cloud-datorprogram som inte stöds som Photoshop, Illustrator eller Premiere Pro.

Om du försöker installera eller uppdatera en Creative Cloud-programversion som inte längre stöds visar Creative Cloud-datorprogrammet ett felmeddelande:

Det går inte att installera programmet. Den här versionen av appen stöds inte längre.

Felet uppstår när uppdateringar från servern inte synkas med Creative Cloud-datorprogrammet.

Uppdatera Creative Cloud

Välj Uppdatera Creative Cloud för att se vilka appar som är tillgängliga för installation eller uppdatering.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online