Om du loggar in på ett Adobe-program som företagsanvändare antingen misslyckas inloggningen eller så slutförs den inte.

Detta förekommer om din företagsanvändarinformation lagras i macOS Keychain för någon annan server (såsom nätverkets delningsserver) på din dator.

Lösning

Ta bort företagsrelaterade Keychain-artiklar för andra servrar på samma domän (såsom nätverkets delningsserver) och starta om datorn.