Problem

När du installerar en Adobe-produkt på Windows Server, kan du inte välja något alternativ på skärmen Installationsalternativ.

Det går inte att välja alternativ
Det går inte att välja språk- och platsalternativ

Lösning

Inaktivera IE förbättrad säkerhetskonfiguration för att lösa problemet.

  1. Gå till Start > Serverhanterare.

  2. I dialogrutan Serverhanterare väljer du Lokal server.

  3. Klicka på IE förbättrad säkerhetskonfiguration under Egenskaper.

  4. Inaktivera det för administratörer eller användare enligt ditt användarkonto.

  5. Installera produkten.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy