Hjälpen för Photoshop Lightroom Classic (tidigare Lightroom CC) visas.
Inte din version? Visa hjälpen för Photoshop Lightroom.

Att använda verktyget Röda-ögon-korrigering i Adobe Lightroom Classic är ett snabbt och enkelt sätt att rätta till röda ögon i dina foton. Djurögonkorrigering i Lightroom Classic fungerar på nästan samma sätt som korrigering av röda ögon och hjälper dig att ta bort onaturliga ögonfärger på djur i foton.

Följ bilderna nedan för att lära dig att fixa till dina bilder med några få klick.

Lightroom Classic CC: Röda ögon och djurögoneffekter
Lightroom Classic CC: Verktyget Röda-ögon-korrigering
Lightroom Classic CC: Justera de tillgängliga inställningarna
Lightroom Classic CC: Röda ögon och djurögoneffekter: Växla till läget Framkalla
Lightroom Classic CC: Rita en cirkel över det påverkade ögat
Lightroom Classic CC: Klicka på Stäng

Ta bort röda ögon eller djurögon

1. Växla till modulen Framkalla.

2. Klicka på verktygsikonen Röda-ögon-korrigering

Lightroom Classic CC: Ikonen Röda-ögon-korrigering
    Ikonen Röda-ögon-korrigering

3. Klicka på Röda ögon eller Djurögon.

4. Börja i mitten och rita en cirkel över det påverkade ögat.

5. Justera de tillgängliga inställningarna.

6. Klicka på Klart.