Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Från och med november 2015 utvecklar Adobe inte längre Edge Animate aktivt och ingen av de tidigare versionerna kan installeras från Creative Cloud-datorprogram. För anvisningar, se Varför har Adobe slutat utveckla mitt program?.

För lösningar till felet ”installation misslyckades” för tidigare hämtning, se Fel: ”Installation misslyckades” Creative Cloud-datorprogram. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för hämtning och installation

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Du kan installera Edge Animate och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Vanliga uppgifter

Edge Animate har stöd för PNG-, GIF-, JPG- och SVG-bilder. Se denna guide för bästa praxis för grafik för att avgöra när du ska använda vilket format.

Kom igång med att skapa din första animering med denna självstudievideo. Lär dig hur man bygger en webbanner genom att använda nyckelbildrutor och övergångar i denna självstudiekurs.

Lär dig hur man lägger till ditt animerade innehåll på en Muse-webbsida eller en Dreamweaver-webbplats.

Ja. Lär dig hur du kan lägga till video till animeringar.

Läs Vanliga frågor om Edge Animate för värdefull information om användning av produkten. Mer information om vilka typer av animeringar som du kan skapa, typer av grafik du kan importera och exportera och mycket mer.

Community

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum