Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Edge Animate?

Från och med maj 2015 utvecklar Adobe inte längre Edge Animate aktivt. Du kan dock fortfarande installera en tidigare version från datorprogrammet Creative Cloud. För anvisningar, se Varför har Adobe slutat utveckla mitt program?.

Varför går det inte att installera Edge Animate?

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Clouds program för stationära datorer. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Edge Animate på en annan dator?

Du kan installera Edge Animate och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig hur du avslutar olika typer av Creative Cloud-medlemskap och förstår Adobes abonnemangsvillkor.

Vanliga uppgifter

Vilka grafiska format har Edge Animate stöd för?

Edge Animate har stöd för PNG-, GIF-, JPG- och SVG-bilder. Se denna guide för bästa praxis för grafik för att avgöra när du ska använda vilket format.

Hur skapar jag en animering?

Kom igång med att skapa din första animering med denna självstudievideo. Lär dig hur man bygger en webbanner genom att använda nyckelbildrutor och övergångar i denna självstudiekurs.

Hur gör jag för att lägga till min animering på en webbplats?

Lär dig hur man lägger till ditt animerade innehåll på en Muse-webbsida eller en Dreamweaver-webbplats.

Ka jag lägga till en video till en animering?

Ja. Lär dig hur du kan lägga till video till animeringar.

Var hittar jag mer information om Edge Animate?

Läs Vanliga frågor om Edge Animate för värdefull information om användning av produkten. Mer information om vilka typer av animeringar som du kan skapa, typer av grafik du kan importera och exportera och mycket mer.

Community

Populära relaterade forum