Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Flash Builder?

Du kan hämta Flash Builder från sidan Adobe Flash Builder 4.7 Premium. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För mer information, inklusive hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, se Hämta och installera Creative Cloud-program. Om du inhandlade en fristående version av Flash Builder kan du hittainstallationsanvisningar i versionsinformationen.

Varför går det inte att installera Flash Builder?

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Clouds program för stationära datorer. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Flash Builder?

Ja! Du kan hämta utvärderingsversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-utvärderingsversion.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Flash Builder på en annan dator?

Du kan installera Flash Builder och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din utvärderingsversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig hur du avslutar olika typer av Creative Cloud-medlemskap och förstår Adobes abonnemangsvillkor.

Vanliga problem

Varför får jag ett felmeddelande om att minnet är slut?

Det här felet inträffar när det förvalda virtuella minnet inte räcker till för att Flash Builder ska kunna köras effektivt. Hitta lösningar i Trög prestanda, felmeddelande om att det behövs mer ledigt minne.

Jag får felet ”plugin-programmet svarar inte” under felsökning. Vad kan jag göra åt det?

För att fortsätta felsökningen ska du klicka på Nej i felmeddelandet. Lär dig hur man hindrar webbläsaren att visa meddelandet i framtiden.

Jag får ett felmeddelande om att AIR-komponenter för iOS-plattformen inte har installerats.

Om du får detta fel kan du behöva installera Flash Builder på nytt eller installera AIR SDK-komponenterna manuellt. Se Fel | Köra, felsöka, distribuera | iOS-app.

Varför får jag ett meddelande om att det finns ett problem med min arbetsyta?

Du kan se det här varningsmeddelandet om du använder en arbetsyta som skapades med en tidigare version av Flash Builder. Se Problem med arbetsytor för lösningar.

Övriga appar

Hur uppdaterar jag Adobe AIR SDK?

Lär dig hur man uppdaterar AIR SDK i Flash Builder för ActionScript- eller Flex-projekt.

Vad är skillnaden mellan Flash Builder och Flex?

Flash Builder är ett utvecklingsverktyg för att skapa spel och webbprogram med hjälp av ActionScript och Flex. Flex är det underliggande ramverket för öppen källkod som används för att skapa program. Läs mer i Vanliga frågor om Flash Builder.

Hur fungerar Adobe Animate och Flash Builder tillsammans?

Du kan använda Animate-innehåll (tidigare Flash Professional) i både ActionScript- och Flex-projekt i Flash Builder. Se Arbeta med Animate and Flash Builder.

Community

Populära relaterade forum

Relaterade program och tjänster