Felsökning och hjälp

Ladda ner och installera

Hur laddar jag ner och installerar Fuse?

Du kan ladda ner Fuse från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. Mer information, däribland hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

Varför går det inte att installera Fuse?

Se lösningar till felet” det gick inte att installera ”fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Fuse?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-testversion.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Fuse på en annan dator?

Du kan installera Fuse och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes abonnemangsvillkor.

Grunderna

Vilka är systemkraven?

Fuse kräver 4 GB RAM och 5,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme. Det körs på Windows 7 eller senare och Mac OS X v10.8 och senare. Hämta den fullständiga listan över systemkrav.

Hur mycket kostar Fuse?

Fuse är gratis under beta-perioden. Läs mer i Vanliga frågor om Fuse.

Hur gör jag för att skapa en 3D-modell?

Följ denna stegvisa självstudiekurs för att skapa din första 3D-figur. Du kan också få information om arbetsflödesbeskrivningen i denna inledande artikel.

Hjälp mig att orientera mig till programmet.

Få en översikt av arbetsytan och lär dig hur man justerar användargränssnittet och inställningarna.

Var kan jag läsa innebörden av termer som används i gränssnittet?

Om du är nybörjare på digitalt 3D-innehåll ska du kolla in vår visuella ordlista över 3D-termer.

Anpassa

Kan jag skapa anpassat innehåll?

Ja. Om du vill skapa anpassat innehåll måste du först hämta innehållsskaparpaketet. Välj Arkiv >Hämta innehållsskaparpaket. Läs mer om hur man skapar anpassat innehåll.

Kan jag importera innehåll som jag skapat i ett annat program?

Ja. Lär dig hur man importerar anpassat innehåll, inklusive substanser, tecken, kläder eller hår.

Hur gör jag för att skapa en anpassad kropp?

Om du vill skapa en anpassad kropp skulpterar du över en grundfigur i din digitala skulpteringsprogramvara, och därefter importerar du det innehållet till Fuse. Lär dig hur man skapar en anpassad kropp.

Hur gör jag för att anpassa kläderna eller håret?

För att skapa egna kläder eller hår startar börjar du med en grundfigur och skapar sedan din egen skulptur i ditt digitala skulpteringsprogram. Se Skapa anpassade kläder eller Skapa anpassat hår.

Arbeta med andra program

Kan jag exporterar min modell till Mixamo eller Photoshop?

Ja. Lär dig hur man exporterar innehåll från Fuse för att arbeta med det i ett annat program.

Anm .: Viktigt meddelande till Mixamo-kunder.
Vi drar tillbaka funktioner och tjänster på denna sajt, se hur det påverkar dig. Gå till http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hur gör jag för att inkludera min Fuse-figur i ett fotomontage?

Lär dig hur man skapar realistiska fotomontage i Photoshop med 3D-figurer.

Hur gör jag för att animera min figur?

Använd tjänsten Creative Cloud 3D Animation (Förhandsgranskning) i Photoshop för att animera 3D-figurer som du skapar i Fuse.

Hur köper jag Mixamo-animeringstjänster som ska användas med Fuse?

Under beta-perioden är Mixamo-tjänster gratis för alla användare med ett Adobe-ID. Bara logga in på Mixamo-butiken med ditt Adobe-ID. Läs mer i Vanliga frågor om Fuse.

Anm .: Viktigt meddelande till Mixamo-kunder.
Vi drar tillbaka funktioner och tjänster på denna sajt, se hur det påverkar dig. Gå till http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Hur använder man Mixamo-animeringstjänster?

Sök efter information om Mixamo, inklusive självstudier, felsökningsinformation och länkar till Mixamo-forumen.

Anm .: Viktigt meddelande till Mixamo-kunder.
Vi drar tillbaka funktioner och tjänster på denna sajt, se hur det påverkar dig. Gå till http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Community

Delta i konversationen.