Felsökning och hjälp

Ladda ner och installera

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Se lösningar till felet ”det gick inte att installera” fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Mer information finns i Ladda ned och installera en Creative Cloud-testversion.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera Fuse och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Lär dig att Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes abonnemangsvillkor.

Grunderna

Fuse kräver 4 GB RAM och 5,5 GB tillgängligt hårddiskutrymme. Det körs på Windows 7 eller senare och Mac OS X v10.8 och senare. Hämta den fullständiga listan över systemkrav.

Fuse är gratis under beta-perioden. Läs mer i Vanliga frågor om Fuse.

Följ denna stegvisa självstudiekurs för att skapa din första 3D-figur. Du kan också få information om arbetsflödesbeskrivningen i denna inledande artikel.

Få en översikt av arbetsytan och lär dig hur man justerar användargränssnittet och inställningarna.

Om du är nybörjare på digitalt 3D-innehåll ska du kolla in vår visuella ordlista över 3D-termer.

Anpassa

Ja. Om du vill skapa anpassat innehåll måste du först hämta innehållsskaparpaketet. Välj Arkiv >Hämta innehållsskaparpaket. Läs mer om hur man skapar anpassat innehåll.

Ja. Lär dig hur man importerar anpassat innehåll, inklusive substanser, tecken, kläder eller hår.

Om du vill skapa en anpassad kropp skulpterar du över en grundfigur i din digitala skulpteringsprogramvara, och därefter importerar du det innehållet till Fuse. Lär dig hur man skapar en anpassad kropp.

För att skapa egna kläder eller hår startar börjar du med en grundfigur och skapar sedan din egen skulptur i ditt digitala skulpteringsprogram. Se Skapa anpassade kläder eller Skapa anpassat hår.

Arbeta med andra program

Ja. Lär dig hur man exporterar innehåll från Fuse för att arbeta med det i ett annat program.

Anm .: Viktigt meddelande till Mixamo-kunder.
Vi drar tillbaka funktioner och tjänster på denna sajt, se hur det påverkar dig. Gå till http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Lär dig hur man skapar realistiska fotomontage i Photoshop med 3D-figurer.

Använd tjänsten Creative Cloud 3D Animation (Förhandsgranskning) i Photoshop för att animera 3D-figurer som du skapar i Fuse.

Under beta-perioden är Mixamo-tjänster gratis för alla användare med ett Adobe-ID. Bara logga in på Mixamo-butiken med ditt Adobe-ID. Läs mer i Vanliga frågor om Fuse.

Anm .: Viktigt meddelande till Mixamo-kunder.
Vi drar tillbaka funktioner och tjänster på denna sajt, se hur det påverkar dig. Gå till http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Sök efter information om Mixamo, inklusive självstudier, felsökningsinformation och länkar till Mixamo-forumen.

Anm .: Viktigt meddelande till Mixamo-kunder.
Vi drar tillbaka funktioner och tjänster på denna sajt, se hur det påverkar dig. Gå till http://blogs.adobe.com/adobecare/2017/05/23/download-assets-from-mixamo/.

Community

Delta i konversationen.