Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur laddar jag ner och installerar SpeedGrade?

Du kan ladda ner SpeedGrade från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen. Mer information, däribland hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

Varför går det inte att installera SpeedGrade?

Se lösningar till felet” det gick inte att installera ”fel: ”Misslyckades för att installera ”Skrivbordsprogrammet Creative cloud. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av SpeedGrade?

Ja! Du kan hämta testversioner av Creative Cloud-program från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe ID och lösenord för att hämta en testversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-testversion.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar för vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att få åtkomst till ditt konto igen.

Kan jag installera SpeedGrade på en annan dator?

Du kan installera SpeedGrade och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på Adobe-kontosidan med ditt Adobe ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min testversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din testversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 GB. Läs Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap och förstå Adobes prenumerationsvillkor.

Vanliga frågor

Vad är SpeedGrade?

SpeedGrade är ett färggraderingsprogram för digitala videoprojekt. Lär dig mer i den här korta inledande videon.

Varför fungerar inte Direct Link?

Direct Link, det integrerade redigera-och-gradera-arbetsflödet mellan Premiere Pro och SpeedGrade, fungerar inte med den senaste versionen av Premiere Pro. Se Direct Link-arbetsflödet mellan Premiere Pro och SpeedGrade.

Hur arbetar jag med snapshots?

Lär dig hur du använder Snapshotvy och Snapshotwebbläsaren inklusive hur du stänger av snapshots och var du får tillgång till filerna.

Hur gör jag för att komma åt Hjälp om datorn är offline?

Du kan ladda ner en hjälp-PDF, så du kan ta fram informationen även när du arbetar offline.