Fungerar Adobe-programmen på macOS Catalina 10.15?

De flesta aktuella versionerna av Adobe-program är kompatibla med macOS Catalina 10.15.

Kan jag använda Adobe-program på macOS Catalina 10.15?

Program som är kompatibla med Catalina

Vi har uppdaterat de senaste programmen till 64-bitars arkitektur. Följande versioner fungerar i Catalina men har dessa kända fel

Adobe-program

Versioner som är kompatibla med Catalina

Adobe Creative Cloud-program

Acrobat Pro, Acrobat Standard

2019 och senare (prenumeration eller icke-prenumeration)

Adobe Acrobat Pro 2017, Adobe Acrobat Standard 2017

Adobe Acrobat Pro 2020, Adobe Acrobat Standard 2020

Adobe Connect

Adobe Digital Editions

4.5

Adobe Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Program som inte fungerar i Catalina

De flesta äldre Adobe-program skapades med 32-bitars arkitektur och fungerar inte i Catalina. Vi har inga planer på att uppdatera program som vi inte längre stöder eller utvecklar. Följande tabell visar några vanliga 32-bitars Adobe-program som inte är kompatibla med Catalina. (Det är inte en omfattande lista över alla äldre 32-bitars Adobe-program.)

Adobe-produkt

Status och alternativ

Creative Cloud-program – utgåvor från 2018 och tidigare

Inga uppdateringar planerade. Vi rekommenderar att du uppgraderar till den senaste versionen av Creative Cloud-programmen.

Adobe Captivate

Uppdatering planerad i slutet av 2019

Creative Suite-program

Inga uppdateringar planerade. Vi rekommenderar att du uppgraderar till Creative Cloud.

Fuse

Inga uppdateringar planerade. Hitta kostnadsfria tecken på Mixamo.

Adobe Presenter Video Express

Inga uppdateringar planerade. Vi rekommenderar flytt till Adobe Captivate.

SpeedGrade

Inga uppdateringar planerade. Vissa funktioner har integrerats i Premiere Pro, som är kompatibelt med 64-bitars.

Avinstallera 32-bitars program innan du uppgraderar till Catalina

Vi rekommenderar att du avinstallerar 32-bitars Adobe-program innan du uppgraderar till Catalina. Äldre avinstallationsprogram är också 32-bitars program och fungerar inte i Catalina.

Om du redan har uppgraderat till Catalina kan du använda rensningsverktyget för Creative Cloud för att avinstallera äldre versioner av Creative Cloud-program.

Jag håller programmen uppdaterade. Behöver jag installera om?

Om du har hållit Acrobat- eller Creative Cloud-programmen uppdaterade är de redan 64-bitars kompatibla.

Så här uppdaterar du Creative Cloud-program

Du kan uppdatera programmen med hjälp av Creative Cloud-datorprogrammet. Se så här uppdaterar du programmen till de senaste versionerna.

Har du problem med att använda aktuella Adobe-program i Catalina?