I dagens hotmiljö är det väldigt viktigt att ha de senaste säkerhetsuppdateringarna. Din programvara och dator skyddas bäst om du alltid har den senaste versionen av en Adobe-produkt.

Viktig information om säkerhetsproblem som kan påverka vissa versioner av Adobe-produkter hittar du i Säkerhetsbulletiner och rådgivning. Använd länkarna nedan för att uppdatera Adobe-programvara.

Adobe Acrobat och Reader

Creative Cloud-program: Photoshop, Illustrator o.s.v.

Adobe Flash Player

Adobe Shockwave Player

• Självhjälp: Få hjälp med att hämta, installera och aktivera Shockwave Player i webbläsaren. Råd om felsökning av installationsproblem finns även på Windows och Mac OS.
  • Förvaltad: Hämta information om licensen och installationspaketen för Shockwave Player (som kan användas för distribution av Shockwave Player till slutanvändare).

Icke Creative Cloud-program