Vanliga frågor om kompatibilitet med Mac OS X El Capitan (10.11) | CC

Adobe och Apple har haft ett nära samarbete för att testa tillförlitlighet, prestanda och användarvänlighet hos Adobe Creative Cloud när det installeras i Intel-baserade system som kör Mac OS X El Capitan (version 10.11). De senaste versionerna av alla Creative Cloud-produkter är kompatibla.

Vi är medvetna om vissa problem som kan uppstå efter uppgradering till OS X El Capitan (10.11). Vi gör allt vi kan för att lösa dessa problem i en kommande lansering, och vi rekommenderar att användarna uppgraderar till den senaste versionen av OS X (10.11.1) eller fortsätter med OS X 10.10.x.

Läs mer:

Nej, inte just nu.

Om du stöter på problem, rapportera dem med hjälp av formuläret för felrapportering.

Kunder uppmanas att kontrollera plugin-programmets kompatibilitet genom att kontakta leverantören innan de uppgraderar till OS X El Capitan. Kontakta tillverkaren angående frågor om tredjepartsprodukter.

Adobe erbjuder support till kunder som kör OS X El Capitan enligt våra standardvillkor för support. Besök supportsidan för ytterligare information om våra supportprogram.

Ja. Om den fullständiga versionen av en produkt är kompatibel med OS X El Capitan innebär det att testversionen av produkten också är kompatibel. Alla kända problem i detta dokument gäller även testversionerna.