Bevoegdheidsniveaus voor beheerders en gebruikers instellen

Het Adobe Acrobat Sign-systeem ondersteunt verschillende bevoegdheidsniveaus, van afzenders tot privacybeheerders. Elk bevoegdheidsniveau verleent extra toegang tot de overeenkomsten in het account en de gereedschappen om deze te bewerken


Beschrijving van functie

De Adobe Acrobat Sign-service biedt een systeem met meerdere bevoegdheidsniveaus om toegang en gereedschappen te verlenen aan bepaalde gebruikers. De mate van bevoegdheid waarover iedere gebruiker beschikt, is gebaseerd op het serviceniveau dat ze hebben aangeschaft. Gebruikers kunnen een of meer bevoegdheidsniveaus hebben.

De huidige bevoegdheidsniveaus kunnen als volgt worden samengevat:

  • Ondertekenaars - Ondertekenaars hebben bevoegdheid die specifiek is voor overeenkomsten die zijn verzonden.  Ze kunnen een overeenkomst bekijken, weigeren of voltooien. Hun tabblad Beheren bevat de geschiedenis van de overeenkomsten die hun zijn toegezonden, en ze hebben de bevoegdheid om deze overeenkomsten te bekijken en af te drukken.
  • Afzenders - Afzenders zijn geregistreerde gebruikers die volledige toegang tot de Acrobat Sign-interface hebben.  Bevoegdheid in het kader van een overeenkomst omvat de mogelijkheid om een overeenkomst te verzenden of een door hen verzonden overeenkomst te vervangen of te wijzigen, en om rapporten over hun overeenkomsten en sjablonen te maken. Extra gereedschappen zijn onder andere het systeem voor het melden van gebeurtenissen, herinneringen, het delen van accounts, configuratie van taal/landinstellingen, en andere gereedschappen die specifiek zijn ontworpen om de personalisatie van het account van de afzender te verbeteren.
  • Groepsbeheerders - Groepsbeheerders hebben de bevoegdheid om de instellingen op accountniveau te overschrijven en de groep waarvan ze lid zijn, te configureren voor optimale weergave van het werkproduct van de groep.  Deze bevoegdheid is van toepassing op de meeste instellingen op accountniveau, inclusief branding, standaardinstellingen voor handtekeningen en verificatie, workflows, sjablonen, enzovoort.
  • Accountbeheerders - Accountbeheerders beheren de instellingen op accountniveau. Instellingen op accountniveau worden automatisch overgenomen door alle groepen in het account, tenzij ze worden overschreven door de groepsbeheerder (zie hierboven).Op accountniveau kunnen beheerders instellingen configureren zoals federatieve aanmelding, branding op accountniveau, sjablonen en workflows.
  • Privacybeheerders - De privacybeheerdersrol is een uitbreiding van de rol van accountbeheerder.  Privacybeheerders moeten accountbeheerder zijn om de extra gereedschappen te kunnen toevoegen.  De privacybeheerder heeft de bevoegdheid om overeenkomsten en gebruikers-ID's volledig te verwijderen van de Acrobat Sign-servers (in overeenstemming met AVG-vereisten).


Configuratieopties

Het standaardfunctieniveau voor beheerders kan op de volgende manieren worden geconfigureerd:

Groepsbeheerders:

De bevoegdheid van groepsbeheerders kan door een accountbeheerder op drie punten worden bewerkt:

De mogelijkheid om gebruikers toe te voegen en accountinstellingen te overschrijven is te vinden in de Internationale instellingen:

 

 

De mogelijkheid om het rapportagebereik uit te breiden tot het gehele account is te vinden in de sectie Rapportinstellingen:


Privacy-beheerder

De privacybeheerder is in feite een uitgebreide set gereedschappen voor de accountbeheerder, die toegang verschaft tot de AVG-functies.

U kunt de gereedschappen van de privacybeheerder inschakelen in het deelvenster Gebruikersinfo:

Opmerking:

De 'AVG-functieset' kan worden gebruikt om gebruikers en hun inhoud te verwijderen onder elke vereiste regelgeving zoals de California Consumer Privacy Act (CCPA).

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?