Start af en delt gennemgang

Den delte PDF-fil, som du sender, indeholder panelerne Anmærkning og Opmærkning og tegning samt vejledningen i dokumentmeddelelseslinjen.

1. Vælg Kommentar > Gennemgang > Send til delt gennemgang.

Bemærk:

Du kan også starte en delt gennemgang direkte fra andre programmer, som bruger PDFMaker, f.eks. Microsoft Word. Vælg Adobe PDF > Konverter til Adobe PDF-fil, og send til gennemgang. Vælg Acrobat > Opret og send til gennemgang for Office 2007/2010-programmer.

2. Angiv en PDF-fil, hvis du bliver bedt om det.
  3. Vælg en distributions- og indsamlingsmetode. Du kan bruge din egen interne server. Følg derefter instruktionerne på skærmen.

4. Angiv efter behov følgende indstillinger på mailskærmen:

Leveringsmetode

Klik for at angive en anden leverings- og indsamlingsmetode end den, der er valgt i øjeblikket.

Til, Cc

Angiv korrekturlæsernes mailadresser. Indsæt et semikolon eller et linjeskift efter hver adresse. Klik på knappen Til eller Cc for at vælge mailadresser fra dit adressekartotek i mailprogrammet.

Emne, Meddelelse

Se og rediger e-mailens emne og meddelelse efter behov. Acrobat gemmer ændringer, som du foretager, og viser dem, næste gang du sender et dokument til gennemgang. Klik på Nulstil standardmeddelelse for at anvende standardmeddelelsen.

Deadline for gennemgang

Klik for at angive en anden dato eller ingen deadline. Når gennemgangens deadline udløber, kan korrekturlæsere ikke sende kommentarer.

Bemærk:

Hvis gennemgangens deadline udløber, mens en korrekturlæser har dokumentet åbent i Acrobat, kan vedkommende sende kommentarer inden lukning af dokumentet.

5. Klik på Send.

Acrobat opretter en kopi af den delte korrekturfil med navnet [oprindeligt filnavn]_korrektur.pdf i den samme mappe som den oprindelige fil, du angav til korrekturen.

Start en mailbaseret gennemgang

Når du starter en mailbaseret gennemgang, udsender du en sporet kopi af PDF-dokumentet, som giver dig mulighed for at flette de kommentarer, du modtager. (Formularfelter i et PDF-dokument kan ikke udfyldes under korrekturen). Når du har startet en delt gennemgang, kan du også starte en mailbaseret gennemgang med den samme PDF-fil.

Start korrekturen

Inden du starter en e-mailbaseret gennemgang, skal du sørge for, at dit e-mailprogram eller din webmailkonto er konfigureret til at fungere sammen med Acrobat. (Se Vælg et e-mailprogram.)

1. Vælg Kommentar > Gennemgang > Send til e-mailkorrektur.

2. Indtast oplysninger i dialogboksen Identitetskonfiguration, hvis du bliver bedt om det.

3. Angiv en PDF-fil, hvis den ikke allerede er åbnet, og klik derefter på Næste. Det PDF-dokument, du angiver, bliver masterfilen. Du fletter de kommentarer, du modtager fra korrekturlæserne, ind i denne fil.

4. Angiv korrekturlæsere ved at skrive deres mailadresser. Indsæt et semikolon eller et linjeskift mellem hver adresse. Klik på Adressekartotek for at vælge e-mailadresser fra dit adressekartotek i e-mailprogrammet eller webmailen.

5. Se og rediger e-mailinvitationen efter behov, og klik derefter på Send invitation.

En kopi af PDF-dokumentet sendes til korrekturlæserne som et vedhæftet dokument. Når denne vedhæftede PDF-fil åbnes, indeholder den kommenteringsværktøjer og instruktioner.

Flet kommentarer

Når du har modtaget kommentarer fra korrekturlæsere, kan du flette kommentarerne i PDF-masterdokumentet.

1. Når en korrekturlæser har sendt dig kommentarer, skal du åbne den vedhæftede fil i dit mailprogram. Hvis mailprogrammet ikke kan finde den oprindelige version af PDF-filen, beder det dig om at søge efter den.

Bemærk:

Det er muligt at videresende kommentarer til initiativtageren, hvis du ikke startede korrekturen. Du skal først flette disse kommentarer i din kopi af PDF-dokumentet. Send derefter kommentarer (se Afsendelse af kommentarer i mail). Hvis du allerede har sendt dine kommentarer, modtager initiativtageren kun nye kommentarer. Flettede kommentarer bevarer det oprindelige forfatternavn.

2. Hvis du har startet korrekturen, vil dialogboksen Flet kommentarer blive vist. Vælg en af følgende indstillinger:

Ja

Åbner masterkopien af PDF-dokumentet og fletter alle kommentarer ind i den. Gem master-PDF-dokumentet, efter kommentarerne er flettet ind i det.

Nej, åbn kun denne kopi

Åbner korrekturlæserens kopi af PDF-dokumentet med kommentarer. Hvis du vælger denne indstilling, kan du stadig flette kommentarer ved at vælge Kommentarer > Flet kommentarer ind i master-PDF-fil.

Annuller

Lukker korrekturlæserens PDF-dokument, som indeholder kommentarer.

Bemærk:

Du kan skjule kommentarer, som du ikke vil flette, ved at bruge menuen Vis på listen Kommentarer. Gem og genåbn PDF-filen, og vælg derefter Ja i dialogboksen Flet PDF-fil.