Kompatibilitet mellem Acrobat og macOS Mojave 10.14

Kompatibilitet mellem Acrobat og den nye macOS Mojave 10.14

Både Acrobat og Acrobat 2017 er kompatible med den nye macOS Mojave (10.14). Der findes dog nogle enkelte kendte problemer. Adobe bestræber sig på at løse problemer i kommende udgivelser.

Kendte problemer

Udskrivning

• Gem Som Adobe PDF udløser en fejl for at aktivere tredjeparts handling [ADC-4255082]. Du kan læse mere om problemet, samt hvordan du løser det, i Fejl ved lagring af Adobe PDF-filer | macOS Mojave 10.14.
  • Udskriftseksempler vises muligvis ikke i dialogboksen Udskriv i Acrobat (Filer > Udskriv) [ADC-4254093].

Office PDFMaker

Portfolio

Web Capture

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online