Kompatibilitet mellem Acrobat og den nye macOS Mojave 10.14

Både Acrobat DC og Acrobat 2017 er kompatible med den nye macOS Mojave (10.14). Der findes dog nogle enkelte kendte problemer. Adobe is trying to fix these issues in a future release.

Kendte problemer

Udskrivning

• Gem Som Adobe PDF udløser en fejl for at aktivere tredjeparts handling [ADC-4255082]. Du kan læse mere om problemet, samt hvordan du løser det, i Fejl ved lagring af Adobe PDF-filer | macOS Mojave 10.14.
  • Udskriftseksempler vises muligvis ikke i dialogboksen Udskriv i Acrobat (Filer > Udskriv) [ADC-4254093].

Office PDFMaker

Portefølje

Web Capture