Acrobat DC er et 64-bit program på Mac, og derfor understøttes 32-bit TWAIN-drivere ikke.

Opdater:

Med udgivelsen af Acrobat DC fra juli har vi tilføjet understøttelse af 64-bit TWAIN-drivere på Mac

Løsning

Man kan stadig bruge ICA-driverne til scanning. De tilsvarende drivere kan downloades som en opdatering fra App Store (som vist på det følgende skærmbillede), når scanneren er forbundet.

Opdatering fra App Store