Fra og med udgivelsen af Acrobat DC d. 13. oktober 2015 kan du installere Acrobat DC uden at fjerne den tidligere Acrobat-version (X eller XI).

I løbet af installationen vil installationsprogrammet til Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller Acrobat spørge, om du vil fjerne eller beholde den tidligere Acrobat-version. Som standard vælges muligheden Fjern ældre/tidligere versioner. Markér afkrydsningsfeltet, hvis du ønsker at installere Acrobat DC uden at fjerne den tidligere Acrobat-version.

Men hvis både Acrobat X/XI og DC er installeret på samme computer, vil visse arbejdsforløb og delte ressourcer eller indstillinger ikke fungere sammen med den tidligere Acrobat-version. De fungerer fint sammen med Acrobat DC.

Blokerede arbejdsforløb i AX/XI, når både X/XI og DC er installerede

Alle arbejdsforløb ved oprettelse af PDF-filer er blokeret i Acrobat X/XI, når Acrobat DC er installeret. Når Acrobat DC afinstalleres, vil arbejdsforløbene i Acrobat X/XI fungere igen.

Hvad sker der med delte ressourcer/indstillinger, når både X/XI og DC er installerede?

• I miljøer hvor der er flere enheder samtidigt, er der kun én Adobe PDF-printer til rådighed, nemlig den i DC.
  • Tilføjelsesprogrammerne PDFMakers og Web Capture fås kun til Acrobat DC.
  • Filer i "C:\Programmer (x86)\Fælles filer\Adobe" i Win-64-bit-systemer og "C:\Programmer\Fælles filer\Adobe" i Win-32-bit-systemer, som ikke gemmes i versionsspecifikke mapper, vil blive delt.
  • Brugerdefinerede indstillinger deles.