Problem

"Safari skal lukkes, før installationen af Acrobat kan fortsætte. Luk, og prøv igen"

Den følgende dialogboks med en programkonflikt vises, når Acrobat DC installeres:

Konflikt med Safari under installation af Acrobat DC

Løsning

Afslut alle Safari- eller Adobe Reader-programmer, og prøv igen.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online