Acrobat Chrome-udvidelsen fungerer ikke

Hvis du installerer Acrobat Reader DC og derefter installerer Acrobat DC Classic eller Acrobat XI, fungerer Adobe Acrobat Chrome-udvidelsen ikke.

Hvis den følgende situation forårsager dette problem, så forsøg den foreslåede løsning herunder.

1. Installer Acrobat Reader DC, og tilmeld dig derefter Adobe Acrobat Chrome-udvidelsen, når du åbner programmet første gang.

2. Åbn Chrome, og aktivér udvidelsen.

3. Installer nu enten Acrobat DC Classic eller Acrobat XI.

4. Åbn Chrome, og aktivér Chrome-udvidelsen, hvis du ikke har gjort det tidligere (trin 2).

5. Brug udvidelsen til at konvertere en HTML-fil til PDF eller til bare at åbne PDF-filen i Chrome.

Udvidelserne går i stå og reagerer ikke.

Konvertering af en webside til en PDF-fil fungerer ikke
    Konvertering af en webside til en PDF-fil fungerer ikke

Åbning af en PDF-fil i Chrome fungerer ikke
    Åbning af en PDF-fil i Chrome fungerer ikke

Løsning: Åbn Acrobat DC, og luk det igen efter et par sekunder

Prøv følgende løsning:

• Åbn Acrobat Reader DC, og luk det igen efter et par sekunder. Prøv nu at bruge Chrome-udvidelsen til at åbne en PDF-fil eller konvertere en HTML-fil til PDF-fil.