Udover et lokalt Office-program bruger Acrobat DC også Adobe Create PDF-onlinetjenesten til at konvertere Office-dokumenter til PDF-filer i Mac OS. It-administratorer kan deaktivere muligheden for konvertering med onlinetjenesten og gennemtvinge PDF-oprettelse fra Acrobat eller Create PDF-tilføjelsesprogrammet for at bruge det lokale Office-program.

Låsning af funktion for at deaktivere konvertering i Acrobat

Hvis du ikke ønsker, at brugerne skal kunne se konverteringstjenesten i Acrobat, kan du bruge deaktiveringsfunktionen til at skjule den.

Taster  bToggleAdobeDocumentServices, bToggleServiceConversion
Datatype Boolean (JA/NEJ)
Standard NEJ
Version nr. April 2017 (Acrobat DC løbende)
Placeringssti /Library/Preferences/com.adobe.Acrobat.Pro.plist/Root/DC/FeatureLockdown/cServices/
Oversigt Angiver om konverteringsfunktionaliteten i Acrobat skal låses. Funktionen giver Acrobat tilladelse til at bruge Create PDF-onlinetjenesten til at konvertere dokumenter til PDF-filer.
Detaljer

Mulige værdier omfatter:

• NEJ: Tjenestekonverteringen er aktiveret; Acrobat kan bruge tjenesten til at konvertere dokumenter til PDF-filer.
  • Ja: Tjenestekonverteringen er deaktiveret; Acrobat kan bruge det lokale program til at konvertere dokumenter til PDF-filer.

Deaktiver kun tjenestekonverteringsfunktionen fra Office-tilføjelsesprogrammet

Følgende er tasterne til deaktivering af onlinetjenesten fra Create PDF-tilføjelsesprogrammet:

• ToggleAdobeDocumentServices
  • ToggleServiceConversion

Trin:

1. Gå til følgende placering: /Users/<user>/Library/Containers/com.microsoft.Word/Data/Library/Preferences/

2. Åbn filen com.microsoft.Word.plist

3. Opret en ny tast (en eller begge taster ovenfor) af typen Boolean.

4. Indstil værdier til JA.