Fejl 523:523 ved åbning af PDF-filer i Internet Explorer, når Trend Micro-antivirussoftware er aktiv

Problem: Fejl 523:523 vises, når en PDF-fil åbnes i Internet Explorer, mens Trend Micro-antivirussoftware eller lignende programmer er kører på computeren.

Løsning: Tilføj Acrobat, Reader eller begge til undtagelseslisten i Trend Micro-antivirusprogrammet

Følg disse trin:

1. Luk Reader eller Acrobat, hvis programmet er åbent.

2. Åbn Trend Micro-antivirusprogrammet vha. genvejen på skrivebordet eller fra Start-menuen på proceslinjen.

3. Vælg Åbn hovedkonsol.

4. Klik på Enhed i hovedkonsollen.

Trend Micro-konsol

5. Klik på Konfigurer for at konfigurere sikkerhedsindstillinger.

Konfigurer sikkerhedsindstillinger

6. Klik på Undtagelseslister i venstre side i dialogboksen Beskyttelsesindstillinger.

Undtagelseslister

7. Klik på knappen Tilføj.

Føj til listerne

8. Klik på Gennemse i dialogboksen Tilføj et element, og vælg .exe-filen på følgende placering:

• Acrobat Reader: C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat Reader\Reader\AcroRd32.exe
    • Acrobat: C:\Programmer (x86)\Adobe\Acrobat\Acrobat\Acrobat.exe
    Gennemse, og vælg programfilen

9. Klik på OK.

10. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Anvend det markerede program

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online