Installationsmeddelelse vedrørende lukning af "SafariNotificati"

"Luk følgende programmer for at fortsætte: – SafariNotificati"-fejl under installation af Acrobat

Problem: Fejlmeddelelse om installation

Når du installerer Acrobat Pro eller Acrobat XI Pro vha. skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet på Mac OS X 10.9 Mavericks, vises følgende meddelelse: "Luk følgende programmer for at fortsætte: – SafariNotificati."

Acrobat Pro

Acrobat XI Pro

Løsning

Der skabes en konflikt af et andet program, som blokerer installationen. Kør Aktivitetsovervågning for at stoppe det.

1. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer for at finde Aktivitetsovervågning, og start det ved at dobbeltklikke på ikonet for det. (mappen Programmer findes på harddiskens rodniveau).

2. I Aktivitetsovervågning skal du vælge processen med navnet SafariNotificationAgent og så klikke på knappen øverst til venstre for at lukke processen.