"Luk følgende programmer for at fortsætte: – SafariNotificati"-fejl under installation af Acrobat

Problem: Fejlmeddelelse om installation

Når du installerer Acrobat Pro DC eller Acrobat XI Pro vha. skrivebordsversionen af Creative Cloud-programmet på Mac OS X 10.9 Mavericks, vises følgende meddelelse: "Luk følgende programmer for at fortsætte: – SafariNotificati."

Meddelelse om at lukke programmet

Acrobat Pro DC

Meddelelse om at lukke programmet

Acrobat XI Pro

Løsning

Der skabes en konflikt af et andet program, som blokerer installationen. Kør Aktivitetsovervågning for at stoppe det.

1. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer for at finde Aktivitetsovervågning, og start det ved at dobbeltklikke på ikonet for det. (mappen Programmer findes på harddiskens rodniveau).

2. I Aktivitetsovervågning skal du vælge processen med navnet SafariNotificationAgent og så klikke på knappen øverst til venstre for at lukke processen.

Aktivitetsovervågning