Hvad er omfattet?

• Nye funktioner i Adobe Acrobat 8.1
  • Fejlrettelser i Acrobat 8.1-opdateringen

Adobe Acrobat 8.1-opdateringen retter en række fejl, som opstod efter udgivelsen af Adobe Acrobat 8.0. Acrobat 8.1-opdateringen er en rettelsesudgivelse til Adobe Acrobat Professional og Standard.

Nye funktioner i Adobe Acrobat 8.1

Understøtter nye operativsystemer:

• Windows XP (64-bit)
  • Windows 2003 (64-bit)
  • Windows Vista (32-bit- og 64-bit)

Bemærk: Der er et kendt problem ved 64-bit-udgaverne af disse operativsystemer, hvor Adobe PDF Printer ikke fungerer korrekt. Microsoft har udgivet et hotfix til dette problem, som er beskrevet i Microsoft Knowledge Base-artikel 930627, som du finder her: http://support.microsoft.com/kb/930627. Adobe har afprøvet løsningen, og Adobe PDF Printer fungerer, når dette hotfix er installeret.

Nye funktioner:

• Håndtering af visning af eksempler på Vista: En ny brugergrænseflade til visning af PDF-filer i Microsoft Office Outlook 2007 i Windows Vista og Windows XP samt i Windows Stifinder på Windows Vista. Funktionen Håndtering af visning af eksempler skal aktiveres i begge programmer.
  • Understøttelse af Microsoft Office 2007.
  • PDF Printer-driveren i Vista understøtter oprettelse af PDF-filer i høj kvalitet.
  • Oprettelse af PDF-filer med PDFMaker i Office 2007.
  • Mulighed for at oprette en enkel PDF-fil hurtigt i Word 2007.
  • Ny PDFMaker-grænseflade med bånd i Office 2007.
  • Udgaven til Mac OS X indeholder nu Flash MPP, som giver udvidet understøttelse af Flash-filer med multimedier på Mac OS.
  • Opdateringen til InDesign-plug-in'et understøtter kommunikation mellem InDesign og Creative Suite 3.
  • Mulighed for at udskrive dokumenter til et FedEx Kinkos-kontor i USA. Kun engelsk.
  • Direkte gengivelse af dynamiske former
  • Understøttelse af FIPS 140

Fejlrettelser i Acrobat 8.1-opdateringen

Nedenfor findes en liste over nogle af de fejl, som blev rettet i 8.1-opdateringen til Adobe Acrobat.

1405636: Efter import af formulardata blev indholdet af tekstfeltet på den første side ikke vist på den anden og tredje side, selvom felterne på de sider var forbundet med det samme dataelement.

1356447: PDF-filer med dobbeltbytetegn i titlen blev ikke vist i en browser, når IIS-komprimering var aktiveret.

1470557: Fremviserens skærmbillede blev ikke opdateret korrekt, så markeringer blev ikke vist ved anvendelse af værktøjet til objektdata.

1388417: SnippetRunner forårsagede fejl i hukommelsen.

1439192: Menuen blev sortlistet af JavaScript.

1471545: Farver blev ikke gengivet korrekt på det første rektangulære objekt i en sektion af et PDF-dokument.

1493398: CPU-forbruget var på 100 % ved brug af opdateringsprogrammet.

1497160: Dobbeltklik på funktionen Signatur forårsagede nedbrud.

1421700: Citrix: Type 1-skritffyper blev forskubbet med ét tegn (så A f.eks. blev til B under visse omstændigheder på nogle printere).

1468255: Kun på Mac: Når indstillingen "2 sider per ark" var valgt i driverindstillingerne, blev den første side udskrevet korrekt, hvorefter alle efterfølgende sider var spejlvendte.

1459136: Når Microsoft Fax-printerdriveren var valgt som standardprinter, kunne Reader ikke udskrive til Microsoft Fax-printerdriveren, fordi antallet af kopier var sat til nul og herefter deaktiveret.

1371378: Citrix: Ved brug af UPD på Presentation Server 4 og nyere på en klientcomputer med en Color PS-printerdriver, var udskrifterne i sort-hvid.

1467648: JS-opkald til printere fra OpenAction i Windows blev ignoreret, hvis der ikke var angivet et printernavn.

1468246: Kun på Mac: Ved dupleksudskrivning blev sidste side udskrevet spejlvendt, hvis sidetallet var ulige.

1490252: I den tyske udskriftdialogboks på Mac var funktionen Udskriv kun lige sider angivet som Lige og ulige sider, men når den var valgt, blev kun lige sider udskrevet.

1512880: Det var ikke muligt at konvertere PDF-filer med gennemsigtighed, så de var kompatible med PDFX.

1382713: VR fungerede ikke i fuld skærm.

1433252: Kørsel af xmldata.applyXpath forårsagede fejlmeddelelsen "Udefineret".

1438076: Udskriftparametrene til JavaScript fungerede ikke, når de blev sendt til en synlig udskriftsdialogboks.

1431234: Kørsel af xmldata.applyXpath virkede ikke.

1456582: Tilgængelighed: Højtlæsningsfunktionen omfattede ikke etiketter samt status for knapper og afkrydsningsfelter i formularer.

1499191: Kun på Windows: Følgende kørselsfejl blev vist ved åbning af PDF-filer: Microsoft Visual C++ Runtime Library.

1478298: Bogmærker forsvandt fra fanen Bogmærker, når der blev klikket på links.

1471488: Der blev vist røde felter på grafik ved udskrivning til visse PostScript-printere.

1508367: Der opstod en parserfejl for certifikatet, når en PDF-fil skulle underskrives, hvis der var installeret et Windows-genereret peer-to-peer-certifikat i Windows Certificate Store.

1497132: Rasterbilleder i gråtoner i AutoCAD-tegninger blev ikke vist i PDF-filer ved brug af PDFMaker.

1488286: Spool-størrelsen på filer, som blev sendt til PCL-printere, var større end i tidligere udgaver af Acrobat, så udskrivningen tog længere tid.

1448468: Skriftfarven i skrivemaskineværktøjet var rød i stedet for sort.

1436561: Outlook 2000 brød ned med en kørselsfejl, når brugeren accepterede invitationer til møder.