Reader i Sandbox-tilstand kan ikke læse/skrive til registreringsdatabasen, når Outlook 365 MAPI indlæses ved hjælp af SendMail – åbn en fil i Reader, og gå til Fil > Send fil > Vedhæft e-mail. Derfor bevares ændringer i indstillingerne ikke.

Løsning

Du kan manuelt justere registreringsdatabasen som en midlertidig løsning. Følg trinnene herunder. Før du gør dette, skal du læse om mulige bivirkninger i Acrobat Reader.

Mulige bivirkninger:

• Acrobat Reader fryser muligvis.
  • Du kan muligvis ikke åbne en anden PDF-fil ved at dobbeltklikke på den, efter du har lukket vinduet med kladden.

Trin til at justere registreringsdatabasen:

1. Åbn registreringsdatabasen, gå til Kør (Windows-knappen + R), indtast regedit.exe, og klik derefter på OK.

2. Baseret på din installerede version af produktet, skal du gå til placeringen for din programversion, og oprette nøglen under FeatureState på nedenstående placering. Nøglen findes ikke som standard.

Til Acrobat Reader DC (løbende):

• Nøgle: 4163520
    • Placering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Reader\DC\FeatureState

Til Acrobat Reader (Classic – Acrobat 2015):

• Nøgle: 4163520
    • Placering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Reader\2015\FeatureState
  3. Skift nøglens værdi til "1".

4. Genstart Acrobat Reader.