Acrobat Reader DC udskriver streger

Acrobat Reader DC udskriver streger (sorte bånd eller linjer) i stedet for tekst efter opgradering til Windows 10 Anniversary Update.

Bemærk:

Fejlen påvirker kun den løbende abonnementsversion af Acrobat Reader DC.

Løsning: Opdater Acrobat til den nyeste version

Problemet er løst i den udgave af Acrobat DC og Reader DC, der blev udgivet den 10. januar 2017. Denne opdatering anvendes automatisk på alle eksisterende installationer af Acrobat DC og Reader DC. Du kan også starte Acrobat eller Reader DC og vælge Hjælp > Søg efter opdateringer for at sikre dig, at du har den nyeste rettelse.

Oplysninger om udgivelsen: Produktbemærkninger | DC, januar 2017.