Acrobat Opret PDF-udvidelsen bruges til at konvertere websider til pdf. Hvis denne udvidelse aktiveres, tilføjes værktøjslinjen til Acrobat PDF-oprettelse og genvejsmenuen, man kan højreklikke på for at konvertere hele websider, links til PDF.

Sådan aktiverer du Adobe Create PDF-udvidelsen i Firefox:

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik på tasten Alt i Windows for at få vist Firefox-menulinjen. På MAC OS er den der allerede.

3. Gå til Funktioner -> Tilføjelsesprogrammer.

4. Styring af tilføjelsesprogrammer vises. Vælg Udvidelser i den venstre rude. En udvidelse ved navn Adobe Acrobat vises som deaktiveret med en Aktivér-knap ved siden af den (som vist i billedet nedenfor).

Firefox-udvidelser for PDF-udvidelse
  5. Klik på knappen Aktiver til Adobe Acrobat – Create PDF-udvidelsen.

6. Genstart Firefox.

Værktøjslinjen til Opret PDF-udvidelsen og højrekliksgenvejsmenuen er nu aktiveret (som vist i billedet nedenfor). Brug dem til at konvertere webindhold til PDF.

Udvidelse aktiveret
Opret PDF-indstillinger

Hvis udvidelsens værktøjslinje ikke er tilgængelig, skal du gøre følgende:

1. Gå til Firefox-menuen > Tilpas.

Firefox' tilpasningsmulighed
  2. Træk og slip ikonet for Acrobat-tilføjelsen fra ruden Flere værktøjer og funktioner til Firefox-menupanelet.

Træk og slip Acrobat-tilføjelsen fra venstre rude til højre rude
  3. Klik på Afslut tilpasning. Værktøjslinjen for tilføjelser er nu tilgængelig på Firefox' menupanel.

Acrobat-tilføjelse i Firefox-menuen