Mitä aktivoiminen tarkoittaa?

Aktivoinnilla tarkoitetaan prosessia, jolla Adobe tarkistaa ohjelmiston ja sarjanumeron aitouden sekä sen, että niitä käytetään hankitun lisenssin ehtojen mukaisesti. Koneesi on oltava verkossa ja kytkettynä internetiin aktivoinnin suorittamiseksi.

Miten tuotteen saa aktivoitua, jos tietokoneella ei pääse internetiin?

Jos et saa aktivoitua Acrobatia verkkoyhteyden puuttumisen takia, noudata seuraavia ohjeita aktivoinnin suorittamiseksi:

1. Asenna Acrobat.

2. Käynnistä Acrobat ja hyväksy käyttöoikeussopimus.

Hyväksy käyttöoikeussopimus
  3. Napsauta Onko sinulla Internet-yhteyden muodostamiseen liittyviä ongelmia?

Napsauta Onko sinulla Internet-yhteyden muodostamiseen liittyviä ongelmia
  4. Napsauta seuraavassa ikkunassa Aktivointi ilman verkkoyhteyttä.

Valitse Offline-aktivointi
  5. Valitse Generate Request Code (Luo pyyntökoodi)

Valitse Luo pyyntökoodi

Muodostetaan uusi pyyntökoodi.

Huomautus:Tämä koodi on konekohtainen ja voimassa vain 72 tuntia.

6. Kirjoita vastauskoodi muistiin. Siirry verkkoyhteydessä olevalle tietokoneelle ja avaa sivu www.adobe.com/go/getactivated vastauskoodin luomista varten.

7. Valitse Luo vastauskoodi.

Valitse Luo vastauskoodi
  8. Kirjaudu offline-aktivointiruudussa sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla. Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta, luo sellainen.

Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi
  9. Anna pyyntökoodi (joka luotiin vaiheessa 5) ja tuotteen sarjanumero. Valitse Generate Response Code (Luo vastauskoodi).

Luo vastauskoodi
  10. Anna vastauskoodi Acrobatin aktivointinäytössä ja valitse sitten Aktivoi.

Anna vastauskoodi
  11. Napsauta Käynnistä käynnistääksesi Acrobatin.

Valitse Aktivoi