Tilausta ei voida vahvistaa offline-tilassa

Miksi saan Tilausta ei voida vahvistaa offline-tilassa ‑virheilmoituksen?

Jos olet offline-tilassa (internet-yhteyttä ei ole) ja näet seuraavanlaisen ikkunan Creative Cloud 2019 -sovellusta käynnistäessä, noudata seuraavia ohjeita ongelman ratkaisemiseksi.

Tilaustasi ei voida vahvistaa, sillä ollessasi viimeksi verkossa ja yhteydessä Adobe-palvelimiin, järjestelmäkellosi paikallinen aika muuttui yllättäen.  Ellet ole tarkoituksella muuttanut laitteesi päivämäärää ja kellonaikaa, tilanne syntyy katkonaisen Wi-Fi-yhteyden kautta tapahtuvan automaattisen ajan synkronoinnin vuoksi.

Miten voin korjata tämän ongelman?

Estä järjestelmäkellon synkronoituminen internet-ajan kanssa noudattamalla tietokoneellasi seuraavia ohjeita (käyttöjärjestelmän mukaan) ja käynnistä sitten sovellus ollessasi verkossa.

Huomautus:

Voit ottaa tietokoneen kellon synkronoinnin käyttöön, kun olet seuraavan kerran verkossa.

1. Avaa Järjestelmäasetukset ja valitse Päivämäärä ja aika.

2. Osoita lukkokuvaketta ikkunan vasemmassa alanurkassa.

3. Poista valinta kohdasta Aseta päivämäärä ja aika automaattisesti ja valitse Tallenna.

4. Varmista, että olet verkossa ja käynnistä Creative Cloud 2019 -sovellus uudelleen.

1. Avaa Ohjauspaneeli.

2. Valitse Aika-, kieli- ja alueasetukset.

3. Valitse Päivämäärä ja kellonaika.

4. Siirry Internet-aika-välilehdelle.

5. Valitse Muuta asetuksia.

6. Poista valinta kohdasta Synkronoi Internetin aikapalvelimen kanssa.

7. Sulje Internet-aika-valintaikkuna ja sulje sitten Päivämäärä ja kellonaika -valintaikkuna.

8. Varmista, että olet verkossa ja käynnistä Creative Cloud 2019 -sovellus uudelleen.