Du kan nå enkelt lagre og få tilgang til filene dine fra din Box-fillagringskonto for forbrukere eller bedrifter når du arbeider i Acrobat eller Acrobat Reader på datamaskinen.

Legge til Box-kontoen og få tilgang til filer

1. Velg Hjem > Legg til konto, og klikk deretter Legg til-knappen for Box. (Du kan også legge til en konto fra den egendefinerte dialogboksen for åpning/lagring.)

Dialogboksen Logg på vises.

Logg på OneDrive
  2. Angi e-postadresse og passord for Box-kontoen, og klikk deretter Godkjenn.

3. Klikk Gi tilgang til Box i bekreftelsesdialogboksen.

Gi tilgang til Box

Kontoen legges til i ruten til venstre under Filer. Det vises en liste over filer/mapper. Alle handlingene som er angitt for den bestemte filtypen, er tilgjengelig i den høyre kontekstruten og fra en egendefinert åpne/lagre-dialogboks.

Box-filene dine i visningen Hjem

Merk:

Kommandoer for søk, sortering og filtrering er ikke tilgjengelig ennå for Box-filer i Hjem-visningen.

Fjerne Box-kontoen

1. Gå til visningen Hjem og klikk redigerings-/blyantikonet ved siden av Filer.

Rediger-knapp for nettkontoer
  2. Klikk på kryssikonet ved siden av kontoen du vil fjerne, og klikk deretter på Fullført ved siden av Filer.

Alternativer for avkryssing og fullført for å fjerne en konto