Du kan enkelt åpne og lagre filer fra Google Drive-fillagringskontoen din mens du jobber i Acrobat DC på skrivebordet.

Legge til Google Drive-kontoen i Acrobat DC og åpne filer

1. Velg Hjem > Legg til konto, og klikk deretter Legg til-knappen for Google Drive. Dialogboksen Logg på vises.

a.) Oppgi e-postadressen til Google-kontoen og klikk Neste.

Logge på med Google-kontoen din

b.) Oppgi passordet for kontoen og klikk Logg på.

Logge på med Google-kontoen din

2. Klikk Tillat i dialogboksen for bekreftelse.

Bekreftelse for å legge til Google Drive-kontoen i Acrobat

Kontoen legges til i ruten til venstre under Filer, og listen over filer/mapper vises i ruten til høyre. Nå er ale handlingene som er angitt for den bestemte filtypen tilgjengelig for deg her og fra en egendefinert dialogboks for åpning/lagring.

Google Drive-filene dine i visningen Hjem

Fjerne Google Drive-kontoen fra Acrobat DC

1. Gå til visningen Hjem og klikk redigerings-/blyantikonet ved siden av Filer.

Rediger-knapp for nettkontoer
  2. Klikk kryssikonet ved siden av kontoen du vil fjerne, og klikk deretter Fjern i bekreftelsesdialogboksen.

Klikke kryssikonet for å fjerne kontoen