PDF-skallkomponenten i Acrobat DC og Acrobat Reader DC gjør at du kan se miniatyrer av PDF-dokumenter i Windows Utforsker, i både 64- og 32-biters versjoner av Windows. Denne funksjonen er slått AV som standard. Du kan aktivere den ved å bruke en bestemt innstilling som er tilgjengelig i innstillingene.

Merk:

Når det gjelder Acrobat XI og Reader XI, vises miniatyrbilder av PDF-filer automatisk i Windows Utforsker i 32-biters Windows-systemer. Dette gjelder imidlertid ikke i 64-biters Windows-systemer.

Trinn

1. Åpne Acrobat DC eller Acrobat Reader DC. Gå til Rediger-menyen, og velg Innstillinger.

2. I dialogboksen Innstillinger velger du Generelt fra Kategorier-listen, og deretter merker du av for Aktiver PDF-miniatyrbildevisninger i Windows Utforsker.

Aktivere visning av PDF-miniatyrbilder

Merk:

Hvis du ikke ser avmerkingsboksen Aktiver PDF-miniatyrbildevisninger i Windows Utforsker, oppdaterer du Acrobat DC eller Acrobat Reader DC til den nyeste versjonen. Du kan oppdatere automatisk fra produktet ved å velge Hjelp > Søk etter oppdateringer og så følge fremgangsmåten i oppdateringsvinduet for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.

3. Klikk OK.

4. Vent noen sekunder mens Acrobat DC konfigureres for å vise miniatyrbilder i Windows Utforsker.

Merk:

I Acrobat Reader DC får du en melding som ber om at funksjonen må legges til gjeldende installasjon. Velg Ja for å bekrefte.