Du kan nå enkelt lagre og få tilgang til filene dine fra din OneDrive-fillagringskonto for forbrukere eller bedrifter når du arbeider i Acrobat eller Acrobat Reader på datamaskinen.

Legge til OneDrive-kontoen og få tilgang til filer

1. Velg Hjem > Legg til konto, og klikk deretter Legg til-knappen for OneDrive. (Du kan også legge til en konto fra den egendefinerte dialogboksen for åpning/lagring.)

Dialogboksen Logg på vises.

Logg på OneDrive
  2. Angi e-postadresse for OneDrive-kontoen, og klikk deretter Fortsett.

3. Det kan hende du blir bedt om å velte kontotype – personlig eller bedrift. Klikk riktig knapp.

Velg OneDrive-kontotype
  4. Angi passordet, og klikk deretter Logg på.

Dialogboks for OneDrive-pålogging
  5. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Dialogboks for endelig bekreftelse

Kontoen legges til i ruten til venstre under Filer. Det vises en liste over filer/mapper. Alle handlingene som er angitt for den bestemte filtypen, er tilgjengelig i den høyre kontekstruten og fra en egendefinert åpne/lagre-dialogboks.

OneDrive-filene dine i visningen Hjem

Merk:

Kommandoer for søk, sortering og filtrering er ikke tilgjengelig ennå for OneDrive-filer i Hjem-visningen.

Fjerne OneDrive-kontoen

1. Gå til visningen Hjem og klikk redigerings-/blyantikonet ved siden av Filer.

Rediger-knapp for nettkontoer
  2. Klikk på kryssikonet ved siden av kontoen du vil fjerne, og klikk deretter på Fullført ved siden av Filer.

Alternativer for avkryssing og fullført for å fjerne en konto