Du kan bruke plugin-modulen Adobe Document Cloud for Outlook til å sende store filer som offentlige koblinger gjennom Outlook. De vedlagte filene lastes opp til Adobe Document Cloud, og offentlige koblinger til filene settes inn i meldingsteksten i e-postmeldingen.

Mottakere kan klikke koblingen for å forhåndsvise filen i et vindu, og de kan laste den ned ved behov.

Merk:

Plugin-modulen Adobe Document Cloud er tilgjengelig bare i den siste versjonen av Acrobat DC. Hvis du bruker Acrobat 2017 eller Acrobat DC Classic (2015), kan du se Adobe Send & Track for Outlook.

Legge ved filer via Adobe Document Cloud

1. Klikk på Melding i vinduet for ny melding.

2. I Adobe Document Cloud-gruppen klikker du på Legg ved fil via Adobe Document Cloud.

Legg ved fil via Adobe Document Cloud-knapp

Merk:

Plugin-modulen fungerer ikke hvis du har RTF satt som standardformatering for e-postmeldinger. Hvis du vil bruke plugin-modulen, må du bytte til HTML-formatering.

3. Finn og velg bilene du vil legge ved, og klikk deretter Åpne.

Du kan også fra filer fra mapper på datamaskinen, og slippe dem på meldingsvinduet. Det vises en melding til høyre for inndataboksen for vedlegg, som spør om du vil sende filer som Adobe Document Cloud-kobling. Klikk Ja.

Ja/nei-kobling for Adobe Document Cloud i inndataboksen for vedlegg
  4. Det vil vises en melding hvis du ikke er logget på. Klikk OK. Åpne Acrobat, klikk Logg på-koblingen øverst til høyre, og logg deretter på med Adobe ID passord.

5. De valgte filene lastes opp til Adobe Document Cloud, og offentlige koblinger til filene settes inn i meldingsteksten.

Kobling til vedlagte filer

Du kan endre teksten som vises i svart, til det du vil, og du kan flytte teksten til en annen del av e-postmeldingen. Vær forsiktig så du ikke endrer koblingen.

Vise sendte filer

Alle den sendte filene lagres trygt i Adobe Document Cloud. Du kan vise filene når som helst.

1. Klikk på Min konto i Adobe Document Cloud-gruppen i hovedvinduet for Outlook, og velg deretter Vis sendte filer.

Alternativet Min konto for å vise sendte filer
  2. Logg på med Adobe ID og passord. Ale sendte filer vises i et nettleservindu.

Innstillinger for Adobe Document Cloud

Det vises meldinger for alle vedlegg som standard. Du kan imidlertid velge om du vil at meldingen skal vises. Du kan også velge å sende filer automatisk basert på en bestemt størrelsesgrense.

1. Klikk på Min konto i Adobe Document Cloud-gruppen i hovedvinduet for Outlook, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger for Adobe Document Cloud
  2. Velg alternativet du vil bruke, angi verdier ved behov og klikk deretter OK.

Fordeler ved å legge ved filer via Adobe Document Cloud for Outlook

• Tilgang til adresseboken og fullstendig kontroll over e-postformat og innhold.
  • Send kataloger, brosjyrer og andre store filer – til og med lyd og video.
  • Forhåndsvis filer i en nettleser (med unntak av lyd/video), eller last ned for å vise senere.

Outlook-versjoner som støttes

• Outlook for Windows 2010, 2013, and 2016: Plugin-modulen legges automatisk til Outlook når du installerer Acrobat DC på datamaskinen.