Adoben ohjelmiston kokeiluversiossa on aikarajoitus. Muuten siinä on samat toiminnot kuin lisensoidussa versiossa. Jotkin tilanteet saattavat aiheuttaa ohjelmiston kokeilujakson päättymisen odotettua aiemmin:

• Järjestelmän kellonajan muuttaminen
  • Suoritettavan tiedoston muokkaaminen
  • Virheenkorjausohjelman liittäminen
  • Automaattiset virustarkistukset

Kokeilujaksoja ei voi pidentää. Kun kokeilujakso päättyy, tarvitset sarjanumeron, jolloin voit asentaa ohjelmiston lisensoituna versiona.

Milloin kokeilujakso alkaa?

Kokeilujakso alkaa, kun sovellus asennetaan ensimmäisen kerran. Creative Cloud -sovellusten kokeilujakso on seitsemän päivää.

Huomautus:

Kun lataat sovelluksen kokeilujaksoa varten, sovellus asennetaan ja käynnistetään heti. Kokeilujakso alkaa samalla hetkellä.

Jos esimerkiksi lataat ja asennat Creative Cloud -sovelluksen kuukauden ensimmäisenä päivänä, mutta alat käyttää sovellusta vasta neljäntenä päivänä, kokeilujakso päättyy silti seitsemän päivän kuluttua ensimmäisestä päivästä.

Adobe Creative Cloud -sovellusten kokeilujakso

Minulla on maksettu tilaus, mutta saan kokeilujaksoa koskevan viestin

Jos sinulla on maksullinen tilaus, mutta saat silti kokeilujaksoa koskevan viestin, katso Miksi Creative Cloud pyytää minua aloittamaan kokeiluversion käytön tai ostamaan tuotteen, vaikka olen hankkinut tilauksen?

Viesti saattaa olla jokin seuraavista:

• Osta nyt
  • Kokeilujakso on päättynyt
  • Aloita kokeilujakso
  • Tilausta ei löydy
  • <nn> päivää jäljellä