Adoben ohjelmiston kokeiluversiossa on aikarajoitus. Muuten siinä on samat toiminnot kuin lisensoidussa versiossa. Jotkin tilanteet saattavat aiheuttaa ohjelmiston kokeilujakson päättymisen odotettua aiemmin:

• Järjestelmän kellonajan muuttaminen
  • Suoritettavan tiedoston muokkaaminen
  • Virheenkorjausohjelman liittäminen
  • Automaattiset virustarkistukset

Kokeilujaksoja ei voi pidentää.Monien tuotteiden kokeiluversio muuttuu automaattisesti lisensoiduksi versioksi aiemmin antamillasi maksutiedoilla.

Milloin kokeilujakso alkaa?

Annoitko maksutiedot ennen kokeilujakson aloittamista?

Kun olet syöttänyt maksutiedot, aloita kokeilujakso napauttamalla tuotesivulla Lataa kokeiluversio -painiketta.

Eikö sinulta pyydetty maksutietoja ennen kokeiluversion aloittamista?

Kokeilujakso alkaa, kun sovellus käynnistetään ensimmäisen kerran.

Minulla on maksettu tilaus, mutta saan kokeilujaksoa koskevan viestin

Jos sinulla on maksullinen tilaus, mutta saat silti kokeilujaksoa koskevan viestin, katso Miksi Creative Cloud pyytää minua aloittamaan kokeiluversion käytön tai ostamaan tuotteen, vaikka olen hankkinut tilauksen?

Viesti saattaa olla jokin seuraavista:

• Osta nyt
  • Kokeilujakso on päättynyt
  • Aloita kokeilujakso
  • Tilausta ei löydy
  • <nn> päivää jäljellä