Ostetut Creative Cloud -sovellukset näkyvät kokeiluversioina

Lue, miten voit estää Creative Cloud -sovellusten virheilmoitukset siitä, että käytät kokeiluversiota (tai että kokeilujakso on päättynyt), kun olet jo ostanut Creative Cloud -tilauksen.

Huomautus: Ostoksen käsittelyyn saattaa kulua jopa tunti. Sovellukset näyttävät maksuttomaan jäsenyyteen liittyvät valinnat, kunnes ostos on käsitelty. Jos ostoksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin tunti, sinun on odotettava hetki.

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä, kunnes ongelma ratkeaa. Jos olet työryhmä- tai yritysversion käyttäjä, katso Työryhmä- ja yritysversioiden käyttäjien vanhentuneiden kokeiluversio- ja käyttöoikeusvirheiden korjaaminen.

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://account.adobe.com/fi/plans.

Huomautus: Jos sinulla on useita Adobe-tilejä, tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealla sähköpostiosoitteella.

2. Jos tilaus on päättynyt tai jos tililläsi on maksuongelma, näet virheilmoituksen. Ratkaise maksuongelma valitsemalla Muokkaa laskutusta ja maksua.

Muokkaa laskutus- ja maksutietoja
    Tässä ikkunassa voit myös hallita tilaustasi ja nähdä siihen sisältyvät sovellukset.

3. Jos maksutapa ei ole ajan tasalla, päivitä luottokorttisi tiedot ja valitse Tallenna.

Uusi maksutapa otetaan käyttöön seuraavalla laskutuskierroksella.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva   -kuvake.)

2. Valitse Creative Cloud -tietokonesovelluksen version mukaan Tili-kuvake ja valitse Kirjaudu ulos.

Tili-valikko, joka sisältää vaihtoehtoja, kuten Asetukset, Kirjaudu ulos ja generatiivisten tekoälyominaisuuksien kuukausittaiset generointikrediitit.
    Kun valitset Kirjaudu ulos, sinut kirjataan ulos kaikista Creative Cloud -sovelluksista.

3. Valitse vahvistusvalintaikkunasta Jatka. Kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien tiliisi liittyvien Creative Cloud -sovellusten ja -palveluiden aktivointi.

4. Kirjaudu uudelleen Adobe-tilille.

5. Käynnistä mikä tahansa jäsenyyteesi sisältyvä Creative Cloud -sovellus, kuten Photoshop tai Illustrator. Kirjaudu pyydettäessä sisään.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva   -kuvake.)

2. Valitse vasemmalta Sovellukset. Napsauta Asennetut sovellukset -kohdasta kolmen pisteen kuvaketta      ja valitse sitten Tarkista päivitykset.

Laajennettu valikko, joka sisältää vaihtoehdot Automaattisten päivitysten hallinta, Tarkista päivitykset ja Päivitä kaikki sovellukset.
    Laajennetussa valikossa voit myös ottaa käyttöön automaattisen päivityksen ja päivittää kaikki sovellukset.

3. Jos et käytä Creative Cloud -sovelluksen uusinta versiota, näet päivityskehotuksen sovelluksen nimen vieressä. Valitse Päivitä.

Jos edellä kerrotut ratkaisut eivät auta, tietokoneellasi saattaa olla hankaluuksia muodostaa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimille. Tämä saattaa johtua väärin määritetystä käyttöjärjestelmän isäntätiedostosta (isäntätiedostoja käytetään käyttöjärjestelmässä, kun isäntänimiä kohdistetaan IP-osoitteisiin).

Kokeile ratkaista ongelma poistamalla Adobea koskevat kirjaukset isäntätiedostosta. Voit poistaa Adobea koskevat kirjaukset isäntätiedostosta kahdella tavalla:

Korjaa isäntätiedosto automaattisesti käyttämällä Limited Access Repair tool: Korjaa isäntätiedosto käyttämällä Limited Access Repair tool. Näin sinun ei tarvitse muokata isäntätiedostoa manuaalisesti, vaan työkalu korjaa tiedoston automaattisesti.

Palauta isäntätiedosto manuaalisesti: Jos ongelma ei poistu Limited Access Repair -työkalun suorittamisella, palauta isäntätiedosto manuaalisesti.

JATKUVATKO ONGELMAT?

Jos edellä kuvatut ratkaisut eivät toimi, kokeile artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen annettuja ohjeita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa