Lue, miten voit estää kokeilutilasta tai sen päättymisestä ilmoittavat virhesanomat, joita näytetään, vaikka olet ostanut Creative Cloud -tilauksen.

Huomautus:

Ostoksen käsittelyyn saattaa kulua jopa tunti. Sovellukset näyttävät ilmaisjäsenyyteen liittyvät valinnat, kunnes ostos on käsitelty. Jos ostoksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin tunti, sinun on odotettava hetki.

Varmista, että tilaus on aktivoitu

1. Kirjaudu Adobe.com-sivustolla Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja -salasanallasi.

Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista profiilikuvaasi.

Huomautus:

Jos sinulla on useita ID -tunnuksia, tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealla tunnuksella.

2. Valitse sivun yläreunan siirtymispalkista Tilaukset.

Siirtymispalkki-tilaukset
  3. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  4. Varmista Tilaus ja maksaminen -kohdassa, että tilauksesi on voimassa. Jos tilauksesi voimassaoloaika on päättynyt, kokeiluaikaa koskevat viestit johtuvat todennäköisesti siitä.

Tili vanhentunut
  5. Jos tilauksesi näytetty tila on aktiivinen, syynä voi olla vanhentunut maksutapa.

Tarkista maksutietojesi ajantasaisuus valitsemalla Tilaus ja maksaminen -kohdasta Maksun hallinta.

Maksutietojen muokkaaminen
  6. Jos maksutapa ei ole ajan tasalla, päivitä luottokorttitietosi ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Uusi maksutapa otetaan käyttöön seuraavalla laskutuskierroksella.

Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja sen jälkeen uudelleen sisään

1. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake.

Huomautus:

Voit käynnistää Creative Cloud -työpöytäsovelluksen myös seuraavasta sijainnista:

• Windows: Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud
    • Mac OS: Siirry > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos
    Uloskirjautuminen
  3. Napsauta vahvistusvalintaikkunassa Kirjaudu ulos. Kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien Adobe ID -tunnukseesi liittyvien Creative Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden aktivointi.

4. Kirjaudu uudelleen sisään kirjoittamalla Adobe ID -tunnuksesi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasana ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään.

5. Käynnistä mikä tahansa jäsenyyteesi sisältyvä Creative Cloud -sovellus, esimerkiksi Photoshop tai Illustrator. Kehotettaessa kirjaudu sisään seuraavalla näytöllä.

Tarkista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitykset

1. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake.

Huomautus:

Voit käynnistää Creative Cloud -työpöytäsovelluksen myös seuraavasta sijainnista:

• Windows: Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud
    • Mac OS: Siirry > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud

2. Napsauta oikean yläkulman hammasrataskuvaketta.

3. Valitse ponnahdusvalikosta Tarkista sovelluspäivitykset. Voit päivittää Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ja etsiä päivityksiä myös painamalla Ctrl + Alt + R (Windows) tai Komento + Optio + R (Mac OS).

Tarkista sovelluspäivitykset
    Tarkista sovelluspäivitykset
  4. Jos et käytä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää. Valitse Päivitä.

Poista isäntätiedostosta Adobea koskevat kirjaukset

Jos edellä kerrotut ratkaisut eivät auta, tietokoneellasi saattaa olla hankaluuksia muodostaa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimille. Tämä saattaa johtua väärin määritetystä käyttöjärjestelmän isäntätiedostosta (isäntätiedostoja käytetään käyttöjärjestelmässä, kunisäntänimiäkohdistetaan IP-osoitteisiin).

Kokeile ratkaista ongelma poistamalla Adobea koskevatkirjaustamistäisäntätiedostoisäntätiedostosta. Adobea koskevatkirjaustamistäisäntätiedostoisäntätiedostosta kahdella tavalla:

Korjaa isäntätiedosto automaattisesti käyttämällä Limited Access Repair -korjaustyökalua: Korjaaisäntätiedosto Limited Access Repair -työkalulla. Näin sinun ei tarvitse muokataisäntätiedostomanuaalisesti, vaan työkalu korjaa tiedoston automaattisesti.

Palauta isäntätiedosto manuaalisesti: Jos ongelma ei poistu Limited Access Repair -työkalun suorittamisella, palauta isäntätiedosto manuaalisesti.

Jatkuvatko ongelmat?

Jos edellä kuvatut ratkaisut eivät auta, kokeile Yhteyden lisävianmääritys -kohdan ratkaisuja tai ota meihin yhteyttä.