Lue, miten voit estää kokeilutilasta tai sen päättymisestä ilmoittavat virhesanomat, joita näytetään, vaikka olet ostanut Creative Cloud -tilauksen.

Huomautus:

Ostoksen käsittelyyn saattaa kulua jopa tunti. Sovellukset näyttävät ilmaisjäsenyyteen liittyvät valinnat, kunnes ostos on käsitelty. Jos ostoksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin tunti, sinun on odotettava hetki.

Tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet

Katso ohjeet seuraavien verkkoselainten välimuistin ja evästeiden poistamiseen.

Varmista, että tilaus on aktivoitu

1. Kirjaudu Adobe.com-sivustolla Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja -salasanallasi.

Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista profiilikuvaasi.

Huomautus:

Jos sinulla on useita ID -tunnuksia, tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealla tunnuksella.

2. Valitse ponnahdusikkunasta Tilin hallinta. Saatat saada kehotteen, jossa sinua pyydetään antamaan salasana tai vahvistamaan henkilöllisyytesi.

Adobe ID -tilin hallintaikkuna aukeaa.

Tilin hallinta
  3. Valitse Tilaukset ja tuotteet -kohdasta Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  4. Varmista Tilienhallinta-osiossa, että tilauksesi on voimassa. Jos tilauksesi voimassaoloaika on päättynyt, kokeiluaikaa koskevat viestit johtuvat todennäköisesti siitä.

Tili vanhentunut
  5. Jos tilauksesi näytetty tila on aktiivinen, syynä voi olla vanhentunut maksutapa.

Tarkista maksutietojesi ajantasaisuus valitsemalla Tilaukset ja tuotteet -kohdasta Muokkaa maksutietoja.

Maksutietojen muokkaaminen
  6. Jos maksutapa ei ole ajan tasalla, päivitä luottokorttitietosi ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Uusi maksutapa otetaan käyttöön seuraavalla laskutuskierroksella.

Tarkista Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivitykset

1. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake.

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

3. Kirjaudu uudelleen sisään kirjoittamalla Adobe ID -tunnuksesi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasana ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään.

4. Napsauta oikean yläkulman hammasrataskuvaketta.

5. Valitse ponnahdusvalikosta Tarkista sovelluspäivitykset. Voit päivittää Creative Cloud -työpöytäsovelluksen ja etsiä päivityksiä myös painamalla Ctrl + Alt + R (Windows) tai Komento + Optio + R (Mac OS).

6. Jos et käytä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusinta versiota, näyttöön tulee kehote päivittää. Valitse Päivitä.

Poista isäntätiedostosta Adobea koskevat kirjaukset

Jos edellä kerrotut ratkaisut eivät auta, tietokoneellasi saattaa olla hankaluuksia muodostaa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimille. Tämä saattaa johtua väärin määritetystä käyttöjärjestelmän isäntätiedostosta (isäntätiedostoja käytetään käyttöjärjestelmässä, kunisäntänimiäkohdistetaan IP-osoitteisiin).

Kokeile ratkaista ongelma poistamalla Adobea koskevatkirjauksetfrom thehostsisäntätiedostosta. Adobea koskevatkirjaukset voi poistaafrom thehostsisäntätiedostosta kahdella tavalla:

Korjaa isäntätiedosto automaattisesti käyttämällä Limited Access Repair -korjaustyökalua Korjaa isäntätiedostohostsLimited Access Repair -työkalulla. Näin sinun ei tarvitse muokatahostsmanuaalisesti, vaan työkalu korjaa tiedoston automaattisesti.

Palauta isäntätiedosto manuaalisesti Jos ongelma ei poistu Limited Access Repair -työkalun suorittamisella, palauta isäntätiedosto manuaalisesti.

Jatkuvatko ongelmat?

Jos edellä kuvatut ratkaisut eivät auta, kokeile Yhteyden lisävianmääritys -kohdan ratkaisuja tai ota meihin yhteyttä.