Ostetut Creative Cloud -sovellukset näkyvät kokeiluversioina

Lue, miten voit estää kokeilutilasta tai sen päättymisestä ilmoittavat virhesanomat, joita näytetään, vaikka olet ostanut Creative Cloud -tilauksen.

Huomautus:

Ostoksen käsittelyyn saattaa kulua jopa tunti. Sovellukset näyttävät ilmaisjäsenyyteen liittyvät valinnat, kunnes ostos on käsitelty. Jos ostoksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin tunti, sinun on odotettava hetki.

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä, kunnes ongelma ratkeaa. Jos olet työryhmä- tai yritysversion käyttäjä, katso Työryhmä- ja yritysversioiden käyttäjien vanhentuneiden kokeiluversio- ja käyttöoikeusvirheiden korjaaminen.

1. Kirjaudu osoitteessa https://account.adobe.com/plans.

Huomautus:

Jos sinulla on useita Adobe-tilejä, tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealla sähköpostiosoitteella.

2. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

3. Varmista Tilauksen tiedot- -kohdasta, että tilauksesi on aktiivinen. Jos tilauksesi voimassaoloaika on päättynyt, kokeiluaikaa koskevat viestit johtuvat todennäköisesti siitä.

Creative Cloud -tilaus on päättynyt

4. Jos tilauksesi näytetty tila on aktiivinen, syynä voi olla vanhentunut maksutapa.

Tarkista maksutietojesi ajantasaisuus valitsemalla Tilauksen tiedot -kohdasta Maksun hallinta.

Muokkaa maksutietoja

5. Jos maksutapa ei ole ajan tasalla, päivitä luottokorttisi tiedot ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Uusi maksutapa otetaan käyttöön seuraavalla laskutuskierroksella.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Creative Cloud -tietokonesovelluksen Kirjaudu ulos -valinta

3. Valitse vahvistusvalintaikkunasta Kirjaudu ulos. Kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien tiliisi liittyvien Creative Cloud -sovellusten ja -palveluiden aktivointi.

4. Kirjaudu uudelleen Adobe-tilille.

5. Käynnistä mikä tahansa jäsenyyteesi sisältyvä Creative Cloud -sovellus, esimerkiksi Photoshop tai Illustrator. Kehotettaessa kirjaudu sisään seuraavalla näytöllä.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Toimi seuraavalla tavalla sen mukaan, mikä Creative Cloud -tietokonesovelluksen versio sinulla on:

Valitse Ohje-valikosta Tarkista päivitykset.

Tarkista päivitykset Ohje-valikon vaihtoehto

1. Napsauta sovelluksen oikean yläkulman kolmea pystypistettä.
    2. Valitse valikosta Hae sovelluspäivityksiä.
    Sovelluspäivitysten tarkistamistoiminto (vanha versio)

3. Jos et käytä Creative Cloud -tietokonesovelluksen viimeisintä versiota, sen viereen sovellusluetteloon tulee päivityskehote. Valitse Päivitä.

Jos edellä kerrotut ratkaisut eivät auta, tietokoneellasi saattaa olla hankaluuksia muodostaa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimille. Tämä saattaa johtua väärin määritetystä käyttöjärjestelmän isäntätiedostosta (isäntätiedostoja käytetään käyttöjärjestelmässä, kun isäntänimiä kohdistetaan IP-osoitteisiin).

Kokeile ratkaista ongelma poistamalla Adobea koskevat kirjausta mistä isäntätiedosto isäntätiedostosta. Adobea koskevat kirjausta mistä isäntätiedosto isäntätiedostosta kahdella tavalla:

Korjaa isäntätiedosto automaattisesti käyttämällä Limited Access Repair -korjaustyökalua: Korjaa isäntätiedosto  Limited Access Repair -työkalulla. Näin sinun ei tarvitse muokata isäntätiedosto manuaalisesti, vaan työkalu korjaa tiedoston automaattisesti.

Palauta isäntätiedosto manuaalisesti: Jos ongelma ei poistu Limited Access Repair -työkalun suorittamisella, palauta isäntätiedosto manuaalisesti.

Jatkuvatko ongelmat?

Jos edellä kuvatut ratkaisut eivät toimi, kokeile artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen annettuja ohjeita tai ota meihin yhteyttä.