Lue, miten voit estää kokeilutilasta tai sen päättymisestä ilmoittavat virhesanomat, joita näytetään, vaikka olet ostanut Creative Cloud -tilauksen.

Huomautus:

Ostoksen käsittelyyn saattaa kulua jopa tunti. Sovellukset näyttävät ilmaisjäsenyyteen liittyvät valinnat, kunnes ostos on käsitelty. Jos ostoksen tekemisestä on kulunut vähemmän kuin tunti, sinun on odotettava hetki.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi.

Huomautus:

Jos sinulla on useita Adobe ID -tunnuksia, tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealla tunnuksella.

2. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen hallinta.

Suunnitelman hallinnan vaihtoehto Omat suunnitelmat -kohdassa
  3. Varmista Tilaus ja maksaminen -kohdassa, että tilauksesi on voimassa. Jos tilauksesi voimassaoloaika on päättynyt, kokeiluaikaa koskevat viestit johtuvat todennäköisesti siitä.

Päättynyt tilaus Tilaus ja maksaminen -osiossa
  4. Jos tilauksesi näytetty tila on aktiivinen, syynä voi olla vanhentunut maksutapa.

Tarkista maksutietojesi ajantasaisuus valitsemalla Tilaus ja maksaminen -kohdasta Maksun hallinta.

Maksutietojen muokkaaminen
  5. Jos maksutapa ei ole ajan tasalla, päivitä luottokorttitietosi ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Uusi maksutapa otetaan käyttöön seuraavalla laskutuskierroksella.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Windowsin työkalurivillä tai klikkaa macOS:n valikkopalkissa olevaa -kuvaketta.)

2. Osoita sovelluksen oikean yläkulman profiilisymbolia ja osoita sitten Sign out (Kirjaudu ulos).

Uloskirjautumistoiminto Creative Cloud -tietokonesovelluksessa
  3. Napsauta vahvistusvalintaikkunassa Kirjaudu ulos. Kyseisellä tietokoneella poistetaan kaikkien Adobe ID -tunnukseesi liittyvien Creative Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden aktivointi.

4. Kirjaudu uudelleen Adobe-tilille.

5. Käynnistä mikä tahansa jäsenyyteesi sisältyvä Creative Cloud -sovellus, esimerkiksi Photoshop tai Illustrator. Kehotettaessa kirjaudu sisään seuraavalla näytöllä.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Windowsin työkalurivillä tai klikkaa macOS:n valikkopalkissa olevaa -kuvaketta.)

2. Toimi seuraavalla tavalla sen mukaan, mikä Creative Cloud -tietokonesovelluksen versio sinulla on:

Valitse Ohje-valikosta Tarkista päivitykset.

Tarkista päivitykset Ohje-valikon vaihtoehto
    1. Napsauta sovelluksen oikean yläkulman kolmea pystypistettä.
    2. Valitse valikosta Hae sovelluspäivityksiä.
    Sovelluspäivitysten tarkistamistoiminto (vanha versio)
  3. Jos et käytä Creative Cloud -tietokonesovelluksen viimeisintä versiota, sen viereen sovellusluetteloon tulee päivityskehote. Valitse Päivitä.

Jos edellä kerrotut ratkaisut eivät auta, tietokoneellasi saattaa olla hankaluuksia muodostaa yhteyttä Adoben aktivointipalvelimille. Tämä saattaa johtua väärin määritetystä käyttöjärjestelmän isäntätiedostosta (isäntätiedostoja käytetään käyttöjärjestelmässä, kunisäntänimiäkohdistetaan IP-osoitteisiin).

Kokeile ratkaista ongelma poistamalla Adobea koskevatkirjaustamistäisäntätiedostoisäntätiedostosta. Adobea koskevatkirjaustamistäisäntätiedostoisäntätiedostosta kahdella tavalla:

Korjaa isäntätiedosto automaattisesti käyttämällä Limited Access Repair -korjaustyökalua: Korjaaisäntätiedosto Limited Access Repair -työkalulla. Näin sinun ei tarvitse muokataisäntätiedostomanuaalisesti, vaan työkalu korjaa tiedoston automaattisesti.

Palauta isäntätiedosto manuaalisesti: Jos ongelma ei poistu Limited Access Repair -työkalun suorittamisella, palauta isäntätiedosto manuaalisesti.

Jatkuvatko ongelmat?

Jos edellä kuvatut ratkaisut eivät toimi, kokeile artikkelissa Yhteysongelmien ratkaiseminen annettuja ohjeita tai ota meihin yhteyttä.

Jos sinulla on Adoben Creative Cloud for teams -tilaus ja kohtaat tämän ongelman, kokeile seuraavaa:

1. Jos olet välityspalvelinympäristössä, tarkista palvelimen asetukset. Lisätietoja on Creative Cloud -sovellusten välityspalvelimen tuki -kohdassa.

2. Tarkista, että tarvittavat verkkopäätepisteet on lisätty sallittujen luetteloon. Sallittujen luetteloon lisättävien verkkopäätepisteiden tarkka luettelo on saatavana kohdassa Adobe Creative Cloud -verkkopäätepisteet.

3. Tarkista, että käyttöoikeus on myönnetty oikealle käyttäjälle (sähköpostiosoite).

4. Tarkista palomuurin tai virustentorjuntaohjelman asetukset. Katso Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys.