Kiitos kun ostit Adobe Acrobatin! Acrobat-tuotteesi asentaminen on helppoa. Jos olet ostanut Acrobat 9:n tai Acrobat 8:n – Professional-, Standard- tai 3D-version – eikä sinulla enää ole asennustietovälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat tältä sivulta.

Tällä sivulla olevat asennustiedostot on tarkoitettu Acrobat 9:n ja Acrobat 8:n jälleenmyyntikäyttöoikeuksia varten. Jos sinulla on volyymikäyttöoikeus, vieraile osoitteessa https://licensing.adobe.com.

Huomautus:

Jotta voit turvata järjestelmäsi hyökkäyksiltä PDF-tiedostojen kautta, suosittelemme, että käytät uusimpia Acrobat- ja Reader-versioita. Adobe ei enää tarjoa tietoturvapäivityksiä tai korjaustiedostoja näihin vanhempiin Acrobat-versioihin.

Lue tämä ennen Acrobat 9- tai Acrobat 8 -tuotteen lataamista

• Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat-sarjanumeroa. Voit etsiä sarjanumeron kirjautumalla sisään Adobe-tiliisi. Näkyviin tulevalla tilien hallinnointisivulla luetellaan kaikki rekisteröidyt tuotteesi ja niiden sarjanumerot on lueteltu Suunnitelmat ja Tuotteet -osiossa. Katso lisätietoja sarjanumerojen paikallistamiseksi, tai sarjanumeron rekisteröimiseksi kohdasta Löydä sarjanumerosi.
  • Varmista, että järjestelmäsi täyttää Acrobat-tuotteille asetetut vaatimukset. Vanhemmat Acrobat-versiot eivät välttämättä toimi oikein uudemmassa käyttöjärjestelmässä

Lataa Acrobat 9 tai Acrobat 8

Acrobat 9 Standard

Kielet
Mac OS X
Windows

Englanti – kansainvälinen

Englanti – yleismaailmallinen

Ranska

Ranska – Kanada

Saksa

Ei saatavilla

Tiedosto 1/1 (317 Mt)

Acrobat 9 Professional

Kielet
Mac OS X
Windows

Englanti (kansainvälinen)

Englanti (yleinen)

Ranska

Ranska (Kanada)

Saksa

Tiedosto 1/1 (508 Mt)

Tiedosto 1/1 (327 Mt)

Japani

Ei saatavilla

Tiedosto 1/1 (313 Mt)

Acrobat 8 – Professional, Standard tai 3D

Uusi sarjanumero ja asennusohjelma vaaditaan

Vanhat Acrobat 8 -sovellusten aktivointipalvelimet on poistettu käytöstä. Acrobat 8 -sovellukset käyttävät aktivointipalvelimia käyttöoikeuden vahvistamiseen.

Mitä vaihtoehtoja on käytettävissä?

Anna nykyinen Acrobat 8 -sarjanumerosi käyttääksesi toisen seuraavista vaihtoehdoista:

• Päivitys uusimpaan, parhaimpaan versioon! Hyödynnä erikoistarjous ja päivitä Acrobat DC -tuotteeseen. Saat maailman parhaan PDF-ratkaisun – sisältää mobiilisovellukset, pilvitallennuksen ja ilmaiset päivitykset – uskomattoman edulliseen hintaan.
  • Uusi sarjanumero ja asennusohjelma  Saat uuden sarjanumeron ja asennusohjelman, jotta voit asentaa Acrobat 8 -tuotteen uudelleen. Näitä erikoisversioita ei tarvitse aktivoida.

Aloita kirjautumalla sisään

Kirjaudu ensin sisään tai luo Adobe ID -tunnus, jos haluat päivittää tuotteen tai tarvitset uuden sarjanumeron ja asennusohjelman: