Tämä ongelma ratkaistiin Acrobat DC:n 13. lokakuuta 2015 julkaistussa versiossa. Kun asennat Acrobat DC:n, voit päättää, haluatko säilyttää tai poistaa Acrobatin aikaisemman version (XI tai X).

Acrobatin uudelleenasentaminen kokeilujakson päätyttyä

Jos Acrobatin aikaisempi versio poistetaan, voit asentaa oman Acrobat-versiosi uudelleen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Jos et voi käyttää alkuperäisiä Acrobat-asennuslevyjä, voit ladata asennustiedoston useaa edeltävää Acrobat-versiota varten.

Acrobat-tilaajat

Jos olet ostanut Acrobat XI Pro -tilauksen, Acrobat Pro DC -päivitys on ilmainen. Jos haluat jatkaa Acrobat Pro DC -version käyttämistä, valitse Työkalut-ruudusta Aktivoi ja kirjoita Adobe ID -tunnuksesi. Jos haluat palauttaa Acrobat XI Pron, noudata alla annettuja ohjeita.

Creative Cloud -jäsenet

Jos sinulla on Creative Cloud ja haluat palata käyttämään Acrobat XI Pro -versiota, perehdy artikkeliin Acrobat DC poisti Acrobat XI -ohjelman asennuksen | Miten Acrobat XI palautetaan tietokoneelle.

1. Poista Acrobat-kokeiluversion asennus

Acrobat Pro DC -kokeiluversio on poistettava, ennen kuin aiemman Acrobat-version voi asentaa uudelleen.

Windows

1. Valitse Windowsin Ohjauspaneelista Ohjelmat ja toiminnot.

2. Valitse ensin Adobe Acrobat DC ja sitten Poista asennus.

Huomautus:

Jos haluat poistaa aiemman Acrobat-kokeiluversion, esimerkiksi Acrobat XI Pron, valitse se luettelosta.

3. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Mac OS

1. Avaa Finder ja siirry kansioon Ohjelmat/Adobe Acrobat DC.

Huomautus:

Jos haluat poistaa aiemman Acrobat-kokeiluversion, esimerkiksi Adobe Acrobat XI Pron, siirry sen kansioon.

2. Kaksoisosoita Acrobat Uninstaller.

3. Valitse pyydettäessä Adobe Acrobat DC ja sitten Avaa.

4. Osoita Poista asennus ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

2.  Paikallista sarjanumero

Jos olet ostanut Acrobatin (etkä tilausta), tarvitset Acrobat-sarjanumerosi voidaksesi asentaa Acrobat-versiosi uudelleen. Kirjaudu Adobe-tiliisi alla olevien ohjeiden mukaan nähdäksesi sarjanumerosi.

Acrobat-tilaajat

Jos sinulla on Acrobat XI Pro -tilaus, et tarvitse uudelleenasentamiseen sarjanumeroa. Voit sen sijaan aktivoida tilauksesi Adobe ID -tunnuksellasi (sähköpostiosoitteellasi). Ohita tämä vaihe ja siirry kohtaan 3. Asenna aiempi versio.

1. Siirry osoitteeseen https://accounts.adobe.com/fi.

2. Kirjaudu pyydettäessä sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

3. Valitse Tilaukset ja tuotteet -välilehti.

4. Jos Acrobatia ei ole luettelossa, valitse Näytä tuotteet.

5. Etsi Rekisteröidyt tuotteet -luettelosta sen Acrobat-version sarjanumero, jonka haluat asentaa, ja merkitse se muistiin. Tätä numeroa tarvitaan asennuksen aikana.

Jos et rekisteröinyt Acrobatia, perehdy artikkeliin Hae sarjanumero nopeasti.

3.  Asenna aiempi versio

Asennustapa vaihtelee sen mukaan, ovatko alkuperäiset asennuslevyt käytettävissä, onko sinun ladattava asennusohjelma vai onko sinulla Acrobat-tilaus.

Sinulla on asennuslevyt

Jos alkuperäiset asennuslevyt ovat käytettävissä, aseta ensimmäinen levy asemaan ja suorita asennus näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Tarvitset ladattavan asennustiedoston

Jos Acrobatin asennustiedostot eivät ole enää käytettävissä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat. Valitse ostamasi versio alta ja noudata annettuja lataus- ja asennusohjeita:

Acrobat XI tai X

Acrobat 9 tai 8

Sinulla on Acrobat-tilaus

Acrobat XI Pro

Jos olet ostanut Acrobat XI Pro -tilauksen, lataa asennusohjelma kohdasta Acrobat-tuotteiden lataaminen. Pura lataamasi tiedosto ja noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita. Kun ohjelma pyytää sarjanumeroa, valitse Käytä kokeiluversiota tai tilausta.

Acrobat XI Standard

Jos olet ostanut Acrobat XI Standard -tilauksen, tarvitset uudelleenasentamisessa asiakaspalvelijamme apua. Ota yhteyttä asiakastukitiimiimme.