Asenna Acrobat XI uudelleen ja hae vastauksia keskeisiin kysymyksiin.

Huomautus:

Tämä ongelma ratkaistaan Acrobat DC:n 13. lokakuuta 2015 julkaistavassa versiossa. Kun asennat Acrobat DC:n, voit päättää, haluatko säilyttää tai poistaa Acrobatin aikaisemman version (XI tai X).

Mikä on Acrobat DC?

Acrobat DC on Acrobatin uusin versio. Uusien toimintojen ja entistä yksinkertaisemman käyttöliittymän lisäksi Acrobat DC sisältää mobiilisovelluksia ja verkkopalveluja. Acrobat Pro DC:hen päivittämisen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

• PDF-tiedostojen luominen, vieminen ja tarkastelu Acrobat DC -mobiilisovellusten avulla
  • PDF-tiedostojen käyttö työpöydällä, mobiililaitteella tai verkkoselaimen avulla
  • valokuvien korjaaminen automaattisesti rajaustyökalulla ja perspektiivin korjauksella
  • PDF-tiedostojen oikeinkirjoituksen tarkistus
  • allekirjoitusten hankkiminen muilta, vastausten seuraaminen ja allekirjoitettujen dokumenttien arkistoiminen.

Lisätietoja on kohdassa yhteenveto uusista ominaisuuksista.

Onko Acrobat DC maksullinen ohjelmisto?

Jos sinulla on Creative Cloud -jäsenyys, johon sisältyy Acrobat Pro, tai jos sinulla on Acrobat XI Pro -tilaus, saat automaattisesti oikeuden päivittää tilauksen ilmaiseksi Acrobat Pro DC -versioon. Acrobat Pro DC sisältää myös lisämaksuttomia mobiilisovelluksia ja verkkosovelluksia, joten voit käsitellä PDF-tiedostoja missä tahansa.

Voinko asentaa sekä Acrobat DC- että Acrobat XI -versiot?

Kyllä voit. Kun asennat Acrobat DC:n, Creative Cloud -tietokoneohjelmisto antaa sinun valita, haluatko poistaa tai säilyttää Acrobatin aikaisemman version. Oletusarvoisesti valitaan Poista vanhat versiot -vaihtoehto. Jos haluat asentaa Acrobat DC:n Acrobatin aikaisempaa versiota poistamatta, poista valintaruudun valinta.

Acrobat XI:n uudelleenasennus

Jos asensit Acrobat Pro DC:n ja Acrobat XI:n asennus poistettiin, voit asentaa Acrobat XI Pron uudelleen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Vaihe 1: Poista Acrobat DC -ohjelma

Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus, valitse Acrobat DC -kohdan vierestä Avoinna ja sen jälkeen Poista.

Vaihe 2: Lataa ja asenna Acrobat XI

Lataa Acrobatin asennusohjelman aikaisempi versio sivulta Acrobat-tuotteiden lataaminen, kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa ja toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.