Tausta

Production Premium CS5:n vuoden 2010 julkaisussa Adobe Premiere Pro ja After Effects edellyttivät 64-bittistä käyttöjärjestelmää. Product Premium- ja Master Collection -tuotepakettien CS5- ja CS5.5-versiot sisältävät 32-bittisen tukipaketin. Näiden sovellusten CS4-versioihin asennetun tukipaketin tarkoituksena oli palvella käyttäjiä, jotka olivat siirtymässä 64-bittiseen käyttöjärjestelmään. Tämä paketti on poistettu näiden ohjelmistojen CS6-versioista, mutta asiakkaat, joilla on käytössään tärkeitä 32-bittistä käyttöjärjestelmää tarvitsevia ohjelmia, saavat paketin pyydettäessä. Adobe myös tarjoaa tukea tälle paketille rajoitetun ajan. Jos käytät 32-bittistä käyttöjärjestelmää, sinun kannattaa aloittaa mahdollisimman pian valmistelut 64-bittiseen järjestelmään siirtymistä varten.

Asennusohjelmistotiedostot

32-bittisyyden tukipaketti on saatavana vain Windowsille ja se toimii ikuisella lisenssillä. Tukipaketti ei toimi tilattavien tuotteiden tai Creative Cloudin kanssa.

Jos sinulla on CS4:n 32-bittisen version asennusohjelmisto ja sarjanumero, tukipaketin käyttöönottoa varten ei tarvitse tehdä ylimääräisiä toimenpiteitä.

Jos sinulla on CS4:n 32-bittisen version sarjanumero, mutta ei sen asennusohjelmaa, voit etsiä asennusohjelman alla olevien linkkien avulla. Sama asennusohjelmisto on käytössä sekä yksittäisen käyttäjän että määrälisenssin tapauksessa.

Jos sinulla ei ole CS4:n 32-bittisen version sarjanumeroa, jatka noudattamalla omaan tilanteeseesi sopivia ohjeita:

Omistan tämän tuotteen: CS5 tai CS5.5 Production Premium tai Master Collection CS6 Production Premium tai Master Collection
Sarjanumero: yksittäinen käyttäjä Jos olet ostanut tuotteesi Adoben kaupasta tai olet rekisteröinyt tuotteesi, voit hakea sarjanumeron tililtäsi. Ota yhteyttä asiakastukeen.
Sarjanumero: määrälisenssi Hae kelvollinen sarjanumero Adoben lisensointisivustolta. Ota yhteyttä asiakastukeen.

Lataa 32-bittinen tukipaketti

Lataa 32-bittisyyden tukipaketti napsauttamalla tätä.

32-bittisen asennuspaketin asennuksen poistaminen

Kun haluat poistaa 32-bittisyyden tukipaketin, käytä Adobe Creative Suite Cleaner Tool -työkalua.