Windows 7 -käyttäjät, jotka käynnistävät joko Adobe CC 2019- tai Adobe Acrobat DC -sovelluksen, joka on päivitetty lokakuun 2018 jälkeen, voivat nähdä tyhjän valintaikkunan:

Huomautus:

Tämä ongelma johtuu siitä, että Windows 7 -tietokoneella käytetään Internet Explorer 8 -selainta.

Tyhjä valintaikkuna Windows 7 -tietokoneella, jossa on käytössä IE 8

Ratkaisu

Ratkaise ongelma päivittämällä tietokoneelle asennettu Internet Explorer uudempaan versioon.

Lataa ja asenna päivitetty versio Windows 7 -käyttöjärjestelmään tarkoitetusta Internet Explorerista täältä.