Etsi ja asenna Creative Cloud ‑sovellusten aikaisempi versio Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla.

Huomautus:

Kun asennat uuden Creative Cloud ‑sovelluksen, sen tietokoneessa olevat aikaisemmat versiot poistetaan. Jos haluat säilyttää aikaisemmin asennetut versiot, valitse Lisäasetukset ja poista Päivityksen vahvistus ‑valintaikkunassa olevan Poista vanhat versiot ‑valintaruudun valinta.

Aikaisemmat tuoteversiot eivät korvaa olemassa olevia versioita. Tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käynnissä samanaikaisesti kaksi versiota.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud -kuvaketta . Jos sinua ei automaattisesti kirjata sisään, kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

2. Siirry vierittämällä asennettavan sovelluksen kohdalle.

3. Napsauta Asenna- tai Avaa-kohdan vieressä olevaa nuolta. Valitse sitten Hallinnoi.

4. Valitse Muut versiot.

5. Etsi näyttöön tulevasta luettelosta versio, jonka haluat asentaa, ja valitse sitten Asenna.